LIVE: ΠΑΟΚ-ΦΕΝΕΡ 1-0 (ΗΜΙΧ)

LIVE: ΠΑΟΚ-ΦΕΝΕΡ 1-0 (ΗΜΙΧ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ του Europa League και το gazzetta.gr βρίσκεται στην Τούμπα και θα σας μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδου. «Αστακός» το γήπεδο του «δικεφάλου».


Λεπτό προς λεπτό


5' Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα την οποία δέχεται ο Κανέρ.
13' Ο Βιτόλο πιάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
19' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ. Ο Μπουσαϊντί κάνει τη σέντρα οι Τούρκοι διώχνουν αρχικά και ο Βιεϊρίνια με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 και βάζοντας φωτιά στην Τούμπα.
21' Ο ΠΑΟΚ με τον Μουσλίμοβιτς βρέθηκε κοντά στο 2-0, με τον Βολκάν όμως να μπλοκάρει το γύρισμα του Βόσνιου.
26' Ο Βιεϊρίνια βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά πλάσαρε άουτ.
28' Νέα μεγάλη ευκαρία για τον «δικέφαλο» ο Λίνο έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Σαλπιγγίδης απο εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να βρει την μπάλα.
39' Ο Μπουσαϊντί προσπάθησε να γυρίσει με τον Βολκάν να μπλοκάρει
45' Ο Γκαρσία πιάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
46' Μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουσλίμοβιτς βγήκε απέναντι από τον Βολκάν τον πέρασε, αλλά το πλασέ του στην κενή εστία έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Ιλχάν.

Κωνσταντινούπολη φώναζαν οι ΠΑΟΚτσήδες Istanbul αυτοί της Φενερ με αποτέλεσμα να ανάψουν για λίγο τα αίματα στις κερκίδες. Μάλιστα εκπρόσωπος των φιλοξενουμένων βρέθηκε στην θύρα 8 όπου φιλοξενούνται οι Τούρκοι οπαδοί ζητώντας τους να είναι πιο ήρεμοι στις εκδηλώσεις τους
20:52 ο Παύλος Δερμιτζάκης δίνει εντολή στους παίκτες του να βγουν για το καθιερωμένο ζέσταμα. Από τα μεγάφωνα της Τούμπας ακούγονται τραγούδια ΠΑΟΚτσίδικα

20:48 την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Φενέρ κάτω από έντονες αποδοκιμασίες

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός 11αδας τον Σορλέν. Ο Μουσλίμοβιτς θα παίξει στην κορυφή, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και αριστερά ο Βιερίνια

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς.

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Γκονούλ, Αντρέ Σάντος, Λουγκάνο, Ιλχάν, Μπαρόνι, Σαχίν, Τοπούζ, Κανέρ, Άλεξ, Σεντούρκ.
Εκτός από του επίσημους χορηγούς του ΠΑΟΚ, puma, molto, Δέλτα που διαφημίζονται στο γήπεδο όλες οι υπόλοιπες είναι Τούρκικες
Πολλές είναι οι Ελληνικές σημαίες που ανεμίζουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν ένα πανό της Φενέρ με τους τούρκους φιλάθλους να απορούν και να διαμαρτύρονται για το πώς βρέθηκε στην αντίπαλη πλευρά.
19:59 Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Τούμπα με τους οπαδούς να την αποθεώνουν και να της ζητούν νίκη με μεγάλο σκορ.

19:54 Έφτασε χωρίς προβλήματα η αποστολή της Φενέρμπαχτσε.

19:50 Η ασφάλεια του γηπέδου κατάσχεσε ένα πανό των Τούρκων που είχε τον Κεμάλ Ατατούρκ και πολιτικό μήνυμα "επιστρέφουμε στην χώρα μας μετά το 1913" και με το που αναρτήθηκε κατασχέθηκε αμέσως.

Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα στο γήπεδο της Τούμπας. Όλοι οι δρόμοι είναι κλεισμένοι περιμετρικά του γηπέδου και ειδικά στα επίσημα υπάρχει μεγάλη απόσταση από τον δρόμο. Έχουν φτιάξει ένα μεγάλο Π και απαγορεύουν την μετακίνηση των οπαδών. Μάλιστα για πρώτη φορά σε αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα υπάρχει διοιμηρία των ΜΑΤ ακόμα και έξω από τα αποδυτήρια.

Από τις 17:30 οι πρώτοι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν την εμφάνισή τους, παρά την αφόρητη ζέστη.

Μόλις 200 οπαδοί της Φενέρ θα φιλοξενηθούν στην θύρα 8.

Στο γήπεδο θα βρίσκεται ο πρόξενος της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλοι επίσημοι.

Το μεσημέρι η αποστολή των Τούρκων χωρίς την συνοδεία αστυνομίας επισκέφτηκαν το προξενείο της χώρας τους και είδαν το σπίτι του Ατατούρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...