ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK


Για τον βασανισμό μιας γυναίκας, την οποία κρατούσε φυλακισμένη επί τέσσερις ημέρες, κατηγορείται ένας 36χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αιτία ήταν μια ανάρτηση στο Facebook…



Ο Άντονι Λοζάνο, από το Χάνφορντ της Καλιφόρνιας, σε μια «έκρηξη ζήλιας» κατά τις Αρχές, αποφάσισε να εκδικηθεί την σύντροφό του, μετά από ένα μήνυμα που διάβασε στο προφίλ της στο Facebook. Ο 36χρονος θεώρησε ότι η φίλη του, 23 ετών, τον απατά με τον άντρα που έστειλε το μήνυμα και αποφάσισε να την φυλακίσει μέσα στο σπίτι του και να την βασανίσει μπροστά στα παιδιά της.


Το ακριβές περιεχόμενο της ανάρτησης δεν γνωστοποιήθηκε από τις Αρχές. Ο Λοζάνο συνελήφθη και κρατείται, αντιμετωπίζοντας σειρά κατηγοριών, μεταξύ των οποίων αυτή του βασανισμού, της απαγωγής και της παράνομης κράτησης. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης άρπαξε τη νεαρή γυναίκα από τα μαλλιά και την έσερνε στο πάτωμα. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης κράτησής της, ο Λοζάνο απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, ενώ επιχείρησε να την πνίξει χρησιμοποιώντας σχοινί και μια πετσέτα.


Το παιδί που είχε αποκτήσει το ζευγάρι ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του βασανισμού, μαζί με έναν ακόμη ανήλικο παιδί του θύματος από άλλον πατέρα. Κια τα δύο παρακολουθούσαν σοκαρισμένα το βασανισμό της μητέρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...