«Λευκή» ισοπαλία στο Καραϊσκάκη

Ισόπαλος χωρίς γκολ αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Ο Ολυμπιακός, που δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην ομάδα της Γαλικίας, η οποία αγωνίστηκε με στόχο να μην χάσει, κατάφερε να δημιουργήσει τρεις καλές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα.

Ωστόσο, το σκορ δεν ήρθε ποτέ, αφού στις δύο περιπτώσεις ο Ρόμενταλ και ο Φετφατζίδης δεν σημάδεψαν σωστά, ενώ στην τρίτη ο Μανού απέκρουσε το σουτ του Μήτρογλου από το ύψος του πέναλτι.

Η τελευταία πολύ καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού χάθηκε στο 48’, με τον Ντιόγο να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός – Λα Κορούνια 0-0

Γκολ:
-

Κίτρινες κάρτες: Γκουαρδάδο

Κόκκινες κάρτες: -

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Πάρντο, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Σοϊλέδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Οσκαρ, Ντιόγο, Κατσικογιάννης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ριέρα, Χολέμπας.

Ντεπορτίβο (Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα):
Μανού, Ρούμπεν, Λόπο, Ρίκι, Σαούλ, Λαουρέ, Αντόνιο Τόμας, Γουρδάδο, Κολότο, Ντομίνγκες, Πέρεζ. Επαιξαν και οι: Άντριαν, Ροντρίγκες, Βαλερόν, Ντεσμάρετς.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ερνέστο Βαλβέρδε
: «Ήταν πολύ αργός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν μου άρεσε. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξε το παιχνίδι της Λα Κορούνια, το οποίο ήταν αργό. Έτσι παρασυρθήκαμε και παίξαμε και εμείς αργά. Έχουμε ακόμα χρόνο να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να το κάνουμε για να δημιουργήσουμε και πάλι την ομάδα που έκανε το νταμπλ».

Για τις μεταγραφές και τον Ντιόγο: «Δεν έχω κανένα νέο για τις μεταγραφές. Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν μπορώ να πω τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...