Νιόπλιας: Ηγέτης ο Μπουμσόνγκ


Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φιλικό (0-0) με τη Μίλαν εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους «πράσινους» απέναντι στους «ροσονέρι», χαρακτηρίζοντάς τον «ηγέτη».

«Νομίζω, ότι όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ευχαριστήθηκαν αυτό το ταξίδι. Παίξαμε με δύο πολύ μεγάλες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί βλέπω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει συνεχώς να δουλεύουμε, γιατί είμαστε καλοί. Πρέπει από αυτά τα δύο παιχνίδια να κρατήσουμε ότι καλό κάναμε. Πάνω από όλα μας έδωσαν μεγάλη αυτοπεποίθηση τόσο σαν ομάδα όσο και σαν άτομα. Γενικότερα, αυτό σε γεμίζει μέσα σου ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα τη φετινή σεζόν. Πρέπει να πατάμε γερά όμως στο έδαφος. Ο αντίπαλος σου κάνει έτσι το παιχνίδι ώστε να είσαι συγκεντρωμένος ενενήντα λεπτά. Νομίζω όμως ότι όλη η προετοιμασία βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο» ήταν το σχόλιο του Κοζανίτη τεχνικού για το φιλικό με τη Μίλαν.

Εν συνεχεία, κληθείς να σχολιάσει το ντεμπούτο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, επεσήμανε: «Έπαιξε πάρα πολύ καλά για πρώτη φορά. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός. Είναι εύκολη η προσαρμογή για αυτόν, αφού υπάρχει αρκετό γαλλικό στοιχείο στην ομάδα. Έπαιζε δίπλα του και ο Σεντρίκ με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί, αλλά είναι και έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Νομίζω ότι μέρα με την ημέρα και αυτός και ο Γκοβού θα μπαίνουν στην ομάδα μας και θα είναι ακόμα καλύτεροι. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλες εμπειρίες. Έχει αυτό το στοιχείο του να μιλάει στην άμυνα, να είναι ο αρχηγός της άμυνας. Όπως σας είπα είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική του καριέρα και αυτό τον βοηθάει ώστε η προσαρμογή του να είναι πιο εύκολη. Πέρα φυσικά από το γαλλικό στοιχείο το οποίο τον βοηθάει πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...