«Ανοιχτοί σε προτάσεις για Ράμος»

«Ανοιχτοί σε προτάσεις για Ράμος»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε πως θα φέρει στον Ολυμπιακό, μεγάλο προπονητή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να... σκάσει η βόμβα. Στην κορυφή της λίστας ο Ράμος. Τι είπε στο gazzetta.gr o μάνατζέρ του Ισπανού.
Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό-σοκ στο Ισραήλ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Έβαλντ Λίνεν προανήγγειλε την έλευση ενός εξαιρετικού προπονητή, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του νταμπλ. Το οικονομικό δεν φαίνεται τη δεδομένη στιγμή να είναι αυτό που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», αλλά να βρεθεί ο τεχνικός που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουν στον Πειραιά. Η ηρεμία στην ομάδα, η πειθαρχία στα αποδυτήρια, το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά το νταμπλ είναι αυτό που αναζητούν στον Ολυμπιακό, κάτι που θα θέσουν και στο νέο τεχνικό.


Η λίστα έχει γεμίσει και οι προτάσεις που ήρθαν αρκετές, η Ισπανία είναι στην κορυφή, και ο Χουάντε Ράμος είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη επαφές. Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι είναι στα φαβορί, ο Γκρεγκόριο Μανθάνο είναι στις πρώτες επιλογές, ωστόσο σενάρια μιλούν και για τον Ράντομιρ Άντιτς, το όνομά του οποίου είχε παίξει αρκετά στις πρώτες ημέρες του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

«Καμία επαφή, αλλά...»
Ο Χουάντε Ράμος είναι στην κορυφή της λίστας και ο μάνατζέρ του, Σίνες Καρμπαχάλ μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας πως ο Ισπανός έχει επαφές με Ισπανία, Γαλλία, όμως δεν θα ήταν αντίθετος σε νέες προτάσεις «Ακούσαμε για το ενδιαφέρον, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο και φυσικά επαφή με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε επαφές με μια ομάδα από τη Γαλλία και μια από την Ισπανία. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Όμως είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...