Βαν Ντερ Βιλ: Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία που απέσπασε (1-1) στην «Άμστερνταμ Αρένα», έχει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, σύμφωνα με τον Γκρέγκορι Βαν Ντερ Βιλ, ο Άγιαξ θα… χαμογελάσει τελευταίος.

Ο Ολλανδός διεθνής μπακ, με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενόψει του επαναληπτικού στην Τούμπα, χρίζοντας τον Αίαντα ως φαβορί για την κατάκτηση του εισιτηρίου για τα… αστέρια.

«Δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε ότι είμαστε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Πρώτα την Τετάρτη (28/7) και τώρα αυτό (σ.σ ο τελικός με την Τβέντε), μία πολύ... ξινή ήττα», τόνισε αρχικά ο Βαν Ντερ Βιλ και συνέχισε:
«Είναι πολύ αρνητικό να ξεκινάει μία ομάδα τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω ότι την Τετάρτη (4/8) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, να αλλάξουμε την κατάσταση».

Καταλήγοντας, μίλησε για τον επαναληπτικό με το «δικέφαλο» του Βορρά στην Τούμπα: «Πρέπει να νικήσουμε. Το είδατε όλοι την περασμένη Τετάρτη (28/7) ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα κερδίσουμε πολύ απλά. Πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να νικήσουμε».

1 σχόλιο:

Jakarta είπε...

γεια, πώς είστε?
μπορείτε να κατεβάσετε web hosting πρότυπο στο blog μου.

Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...