Ψηλά τα χέρια... έξω το στήθος


Αυτό θα πει αντιπερισπασμός! Δύο έφηβες από το Παρίσι κατάφεραν να κλέψουν εκατοντάδες ευρώ από ανυποψίαστους πελάτες μπροστά από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, αφού τους θάμπωναν... επιδεικνύοντας το στήθος τους.


Τα δύο 14χρονα κορίτσια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αλλά ,επειδή είναι ανήλικες, θα πάνε τελικά σε ίδρυμα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα κορίτσια «χτύπησαν» για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, όταν πλησίασαν έναν άνδρα που μόλις είχε κάνει ανάληψη από ένα ΑΤΜ στο έκτο παρισινό διαμέρισμα. Ένα από τα κορίτσια προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχή, βάζοντας αρχικά «κάτω από τη μύτη» του μία εφημερίδα. Όταν αυτό απέτυχε, ξεκούμπωσε το πουκάμισό της και συγχρόνως έβαλε το χέρι της στον καβάλο του, κι έτσι η συνεργός της κατάφερε να του αρπάξει 300 ευρώ.

Τα κορίτσια «ξαναχτύπησαν» ύστερα από λίγες μέρες και, με τη βοήθεια της 12χρονης αυτή τη φορά, έκλεψαν 500 ευρώ από μία γυναίκα με την ίδια μέθοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...