ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Του Σταύρου Μαρίνη 
Μέσα Αυγούστου σε ένα καλοκαίρι που θα μας μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες γιατί δεν ξέρω τι ακόμα επιφυλάσσει το μέλλον για μένα αφού δεν ξέρω καν εάν υπάρχει μέλλον!!! Είναι τόσο απρόβλεπτη η ζωή που το μόνο σίγουρο είναι το παρόν και σίγουρα το παρελθόν μας. Για αυτό και εγώ το ΤΙΜΑΩ ιδιαίτερα και ας διαφωνείτε εσείς εκεί έξω. Άλλωστε ακόμα και το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχει το παρελθόν του . Τριών ετών έγινε πλέον και κάποιοι με "παρακαλάνε" να κάνω  το επόμενο βήμα. Πολλές φορές αυτό το "παιδί" έγινε βάρος , δημιούργησε αντιδικίες , προβλήμτα ένα σωρό. Παρέμεινε όμως ΑΓΝΟ και αυτό ήταν που δεν άλλαξε ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα. Αύριο μπορεί να μην υπάρχει άλλωστε πόσοι από εσάς αντέχετε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ όταν πρόκειται για δικούς σας ανθρώπους; Συνεχίζω κανονικά να γράφω όλο το καλοκαίρι και μάλιστα χωρίς να υπάρχει πλέον ΚΑΜΙΑ ανοχή από μια blogsfaira εκβιαστών, κομιστών , και επιχειρηματιών που είδαν ότι το διαδίκτυο είναι το μέλλον της ενημέρωσης.
Έκαναν λάθος αλλά δεν πειράζει!!! Οι νέοι μας προτιμούν και ας μην μας αγαπάνε. Άλλωστε η ΑΓΑΠΗ είναι δύσκολο πράγμα και θέλει θυσίες. Και επειδή έχουμε εδώ και πολύ καιρό τραβήξει την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ μας ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος όπως όταν ξεκινήσαμε. Και μην ξεχνάτε ότι από Σεπτέμβριο δεν θα είμαστε πλέον μαζί σας όπως μας είχατε συνηθήσει μέχρι σήμερα. Μπορεί να μην γράφω τίποτα αλλά υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια και μάλιστα θετικές για τον εντοπισμό των δραστών. Για την τύχη του blog troktiko πάλι υπάρχουν θετικά νέα για αυτό οι εκμεταλευτές της κατάστασης θα έχουν ακόμα μικρό σχετικά διάστημα να πανηγυρίζουν για τα επιτεύματά τους. Όσο για κάποιους νεόκοπους bloggers να πουν στα αφεντικά τους ότι δεν καταλαβαίνουμε από ΤΙΠΟΤΑ εμείς ΕΔΩ και ας γράφουμε με ονοματεπώνυμο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπα φίλε αυτό το καλοκαίρι θα σου κάνει καλό ξεκαθάρισες πολλά και εάν δεν κάνω λάθος γνώρισες και τον άνθρωπό σου!!! Θα δεις όντως θα το θυμάσαι για χρόνια !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιά γλώσσα συνενοείσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικά τι Εθνικιστής είναι άλλωστε χα χα

Ανώνυμος είπε...

Άντε γιατί πολλά καλοκαίρια θα έχεις να θυμάσαι

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...