Θες να γίνεις πορνοστάρ; Να η ευκαιρία!


Η ιδέα γεννήθηκε στο μυαλό δυο Αυστριακών το 2005…
Ένας οίκος ανοχής στην Τσεχία σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις «βασιλιάς» του διαδικτυακού πορνό.
Το «Big Sister», ένα από κορυφαία «κόκκινα σπίτια» της χώρας, σε περιμένει με 40 ξανθές κατά πλειοψηφία καλλονές, αυτόχθονες ή γειτονοπούλες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, με τα μπουρνούζια τους έτοιμα να ξεκουμπωθούν ανά πάσα στιγμή, για να αποκαλύψουν τα εκρηκτικά τους προσόντα.

Ποντάροντας στη ματαιοδοξία των αρσενικών και τη σεξουαλική τους απληστία, θέλησαν να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη «αποθήκη» ζωντανών ερωτικών στιγμών στο Δίκτυο. Και το κατάφεραν.

Καθένα από τα δωμάτια του οίκου διαθέτει τουλάχιστον μια κάμερα. Το φωτισμό δεν θα τον έλεγες «ρομαντικό»: Σκληρός και άπλετος, ιδανικός για βιντεοσκόπηση, αλλά μάλλον ακατάλληλος για περιπτύξεις. Παρόλα αυτά, οι επίδοξοι πρωταγωνιστές δεν το βάζουν κάτω. Τα δίνουν όλα για τις ανάγκες του… ρόλου.

Οι περισσότεροι, μάλιστα, παραδέχονται πως, έπειτα από λίγα λεπτά, ούτε που θυμούνται ότι χιλιάδες θεατές τους «παίρνουν μάτι». Οι πρώτοι που θαυμάζουν τις επιδόσεις τους είναι οι μοντέρ στο control room του οίκου, που διαθέτει τόσα monitors όσα και οι κάμερες. Μετά την αρχική επιλογή κι ένα υποτυπώδες μοντάζ, το υλικό ανεβαίνει στο site, απ’ όπου μπορείς να το δεις έναντι συνδρομής 29,90 ευρώ το μήνα.

Πώς πάνε οι δουλειές; Μια χαρά. Κάθε μέρα ανεβαίνουν τουλάχιστον δώδεκα νέες ριάλιτι-πορνοταινίες, ενώ το site δέχεται πάνω από 10.000 επισκέψεις την ημέρα.

Η φαντασία, όμως, των επιχειρηματιών του «Big Sister» δεν σταματά εδώ.

Συγκεκριμένα δωμάτια του οίκου έχουν χρησιμοποιηθεί ως locations γυρισμάτων πολλών πορνοταινιών, υλικό από το παρασκήνιο των οποίων μπορεί άνετα κάποιος να παρακολουθήσει. Ωστόσο, το καλό βρίσκεται αλλού: Στα ατυχήματα και τα παραλειπόμενα των ερωτικών πράξεων (από κράμπες, μέχρι πεσίματα από το κρεβάτι και χειρότερα) που, όπως καταλαβαίνει κανείς, συμβαίνουν αρκετά συχνά.

Όλο το υλικό είναι διαθέσιμο στα μέλη. Όσο για τους πρωταγωνιστές, μας παραπέμπουν προφανώς στον Warhol: Ο καθένας δικαιούται το δικό του δεκαπεντάλεπτο δημοσιότητας, έστω και υπό μορφή οργασμού. Αν, βέβαια, καταφέρει να κρατηθεί δεκαπέντε λεπτά…

Πηγή: menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...