Καπουτζίδης: Θα έχει συμπαρουσιάστρια;


Οι προετοιμασίες για το νέο show του MEGA «Just the two of us» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και οι υπεύθυνοι του καναλιού αναζητούν με μεγάλη προσοχή τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή

Παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, τα backstage θα κάνει η Δούκισσα Νομικού, και εκεί που νομίζαμε πως όλα είναι έτοιμα, προέκυψε και συμπαρουσιάστρια.

Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι της Καίτης Γαρμπή, η οποία αρχικά είχε προταθεί για άλλη θέση, αλλά δεν είχε δεχθεί.

Έτσι, λοιπόν, οι συνεργάτες της επιτυχημένης τραγουδίστριας έκαναν την πρόταση στο MEGA και αναμένεται η επίσημη απάντηση των ιθυνόντων, η οποία μάλλον θα είναι αρνητική.

Σύμφωνα με το concept και τους κανόνες του talent show διεθνώς, ο παρουσιαστής είναι ένας και όχι δύο. Όπως φαίνεται λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο talent show του MEGA ούτε ως κριτής αλλά ούτε και ως συμπαρουσιάστρια.

Πηγή:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...