Απόπειρα ληστείας σε σπίτι πρώην υφυπουργού


Ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας, Απόστολος Φωτιάδης, καθώς και η σύζυγός του ήταν τα θύματα της θρασύτατης απόπειρας ληστείας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 22.40 δύο άγνωστοι εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του κ. Φωτιάδη στην Αλεξανδρούπολη, φορώντας πλαστικά γάντια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με πλαστικές, αποκριάτικες μάσκες. Στη συνέχεια, προσπάθησαν με την απειλή όπλου να ακινητοποιήσουν το ζευγάρι που βρισκόταν εντός της οικίας την ώρα εκείνη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Φωτιάδη, ακολούθησε πάλη με έναν από τους δράστες, τον οποίο κατάφερε να χτυπήσει με μία καρέκλα, ενώ στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός δέχθηκε κτύπημα με το πίσω μέρος του όπλου και έπεσε στο έδαφος.

Η σύζυγός του, ψύχραιμη, έσπευσε να καλέσει την αστυνομία, κίνηση που «μιμήθηκε» και ο γιός τους, που επιχείρησε να αποσπάσει την προσοχή των δραστών από τον επάνω όροφο του σπιτιού. Σύμφωνα τον κ. Φωτιάδη, οι δράστες μιλούσαν Ελληνικά αλλά με «σλαβόφωνη» προφορά.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης διερευνά την υπόθεση, ενώ φως στο πρωτοφανές περιστατικό θα δώσουν οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το σπίτι του κ. Φωτιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...