«Ψημένος» για Ολυμπιακό!

Από Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Ψημένος» για Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Αρέβαλο Ρίος και ο μάνατζέρ του μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του Ουρουγουανού αμυντικού μέσου να έρθει στην Ελλάδα. Σφήνες από Αγγλία, Ισπανία

Ο ΚΟΡΙΟΣ Πέμπτος σε χιλιόμετρα στο Μουντιάλ, λύση από το πάνω... ράφι!
Σε διαρκή επαφή με τον Αρέβαλο Ρίος φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του. Οι φήμες κάνουν λόγο πως υπήρξε συνάντηση, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις δυο πλευρές.

Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος επιθυμεί διακαώς να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό άλλωστε τόνισε στο gazzetta.gr ο μάνατζέρ του, Εράλδο Ραβέιδα, ο οποίος αναφέρθηκε και στις... σφήνες από Αγγλία, Ισπανία.

«Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, γι' αυτό και δεν μπορούμε να πούμε περισσότερο. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή μιλάμε με μια ομάδα από Ισπανία, Αγγλία» ήταν το σχόλιο του.

Βασικό ατού του Ολυμπιακού είναι οι φιλοδοξίες που υπάρχουν, κάτι που ικανοποιεί τον παίκτη. «Ο Αρέβαλο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ουρουγουάης στο Μουντιάλ και πιστέψτε με είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Θέλει πολύ να παίξει με τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά πρώτα να τα βρούμε στο οικονομικό» κατέληξε ο μάνατζερ του Αρεβάλο. Οι Ουρουγουανοί επιμένουν πως για τον παίκτη έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει Νιούκασλ, Σανταντέρ και Ουέλβα.
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...