Ψάξτε για τον δεύτερο!

Toυ Νικόλα Βασιλαρά από gazzetta
Ψάξτε για τον δεύτερο!
Ο Νικόλας Βασιλαράς αναλύει μέσω του blog στο gazzetta.gr πως ο Παναθηναϊκός θα γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος ενώ θα πρέπει οι υπόλοιπες ομάδες να αρχίσουν να ψάχνονται μεταξύ τους για το ποια θα βγει δεύτερη! Όχι, απλά άξιζε να το δεις που έγραφα και στην τελευταία μου αναφορά, αλλά δεν έλεγε με τίποτα να το χάσεις! Σύμφωνοι, τα φιλικά δεν είναι για να τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Όταν έχεις στα χέρια σου ένα τόσο εξαιρετικό δείγμα γραφής αλήθεια πως μπορείς να το αγνοήσεις;
Ο Παναθηναϊκός... παραήταν καλός κόντρα στην Ίντερ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει της σεζόν που αρχίζει σε 25 μέρες. Μήνυμα με το οποίο λέει ακόμη και στον πιο δύσπιστο ότι ΑΥΤΟΣ θα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, οπότε καλό είναι να αρχίσουν να ψάχνονται μεταξύ τους για το ποιος θα βγει δεύτερος!

Το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού για το σήμερα και το αύριο είναι το... χθες. Οι πράσινοι δεν χρειάζεται να φτιάξουν μια καλή ομάδα, διότι ήδη την είχαν. Απλώς κάνοντας 1-2 ποιοτικές προσθήκες (που ήδη έγιναν) την κάνεις ακόμη καλύτερη και γίνεσαι το απόλυτο αφεντικό. Τόσο απλά.
Είναι μαθηματικά σίγουρο πως κάθε μέρα που περνάει ο Παναθηναϊκός θα γίνεται ακόμη πιο καλός. Κράτησε τον ίδιο προπονητή, με ότι αυτό συνεπάγεται, δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία και πάνω απ' όλα διαθέτει παίκτες από τους οποίους έφυγε ένα ασήκωτο βάρος, αυτό του πρωταθλήματος.
Εννοείται πως δεν καθάρισες παίρνοντας δυο κούπες πέρσι, απλώς η επιτυχία αυτή σου δίνει αυτοπεποίθηση για να την επαναλάβεις. Καλώς ή κακώς η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν επιπλέον διαθέτεις και ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ τα πράγματα μοιάζουν ιδανικά για να συνεχίσεις ότι έχτισες.
Είναι άδικο σε μια τόσο μεγάλη νίκη να ξεχωρίζεις πρόσωπα, όμως ο Παναθηναϊκός είχε στο ματς με την Ίντερ μια τριάδα φωτιά και λαύρα. Σισέ, Λέτο και Νίνης έκαναν τρομερά πράγματα και όποτε έβγαινες στην κόντρα χανόταν η μπάλα.
Τρομερή δουλειά από τον Σιμάο, που εκτός από την άψογη ανασταλτική δουλειά ήταν τις περισσότερες φορές σωστός στις μεταβιβάσεις του, ενώ για τον Γκοβού θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για να «μπει». Όταν συμβεί κι αυτό ετοιμαστείτε να δούμε πολύ όμορφα πράγματα μπροστά. Και μην ξεχνάτε ότι δεν έπαιξαν ο Μπουμσόνγκ αλλά και ο μεγάλος Ζιλμπέρτο. Καλά θα περάσουμε. Τα λέμε και πάλι με τη Μίλαν. Μην το χάσει κανείς...
ΥΓ: Δεν μπαίνουμε στην τσέπη κανενός καναλιού, αλλά είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν τέτοιες ματσάρες και να κάνεις τον «χάκερ» για να τις δεις ιντερνετικά επειδή ελάχιστοι είχαν connex. Ελπίζω τουλάχιστον να περάσατε καλά όσοι μας ακούσατε στον Sentra σε μια πιο ανάλαφρη, ένεκα της ώρας και της απόστασης, ανάλυση του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...