«Φουρτούνα» στο λιμάνι


Πολλά παράπονα φτάνουν στην Ιπποκράτους για τους χειρισμούς του Παναγιώτη Φασούλα, επί των ημερών του στο δήμο Πειραιά.

Αρκετοί του καταλογίζουν λάθος επικοινωνιακή πολιτική, καθώς έθεσε υποψηφιότητα και για την περιφέρεια Αττικής, ενώ πολλοί τον κατηγορούν για αλαζονεία. Στενοί συνεργάτες της «αράχνης» υποστηρίζουν ότι η μουρμούρα προέρχεται από εσωκομματικούς αντιπάλους, κατονομάζοντας τον νομάρχη Πειραιά, Γιάννη Μίχα, με τον οποίο έχουν ανοίξει «πόλεμο».

Οικονομικό αδιέξοδο στο δήμο Πειραιά

Nα θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, ανακοίνωσε ότι από τις 13 Αυγούστου ο δήμος θα κάνει στάση πληρωμών, αφού δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ούτε καν να πληρώσει τους εργαζόμενους.

Αιτία γι΄αυτό το οικονομικό αδιέξοδο είναι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Φασούλας, η απόφαση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων να παρακρατήσει 2,2 εκατ. ευρώ που είναι τμήμα της κρατικής επιχορήγησης μέσω των αυτοτελών πόρων, λόγω οφειλών του δήμου από δάνεια που έχει πάρει.

Ο κ. Φασούλας τόνισε ότι επί των ημερών του ο δήμος δεν έχει πάρει κανένα δάνειο ενώ έχει αποπληρώσει μέρος των δανείων των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...