ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Και ενώ οι εφημερίδες χάνουν συνεχώς φύλλα και κερδίζει έδαφος το διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί επίδοξοι εκδότες να δοκιμάσουν την τύχη τους το φθινόπωρο. Μάλιστα γνωρίζουμε ότι δυο νέες εφημερίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους προεκλογικά και μάλιστα η μια εξ αυτών θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που υπάρχει στον "δεξιό" τύπο. Θεωρούν ότι η κλασσική Καθημερινή , η νεόκοπη Real News αλλά και ο Ελεύθερος Τύπος δεν έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν στον δεξιό αναγνώστη.
Άλλωστε η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου είναι εβδομαδιαία και κάποιος που θέλει καθημερινή "δεξιά" και αντικυβερνητική ενημέρωση μένει μόνο με την Καθημερινή και τον Ελεύθερο Τύπο που παρά τα βήματα προόδου έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανήσει. Αυτόν τον δρόμο προς τους δεξιούς οπαδούς θα θέλει να κάνει η εφημερίδα που όπως μαθαίνουμε έχει κάνει κρούση σε μεγάλα ονόματα και περιμένει απαντήσεις. Επιχειρηματίας από πίσω υπάρχει και μάλιστα πολύ σοβαρός και μετρημένος άρα πάμε για ξεκίνημα σίγουρο και σταθερό. Από εκεί και πέρα να δούμε ποιοι θα τρέξουν την εφημερίδα και κυρίως ποιος θα δώσει το διαφορετικό που αναζητεί ο κόσμος στην καθημερινή του ενημέρωση. Χρειάζεται Εφημερίδα με ΑΠΟΨΗ ο Έλληνας και δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει πολλοί και σύντομα θα αναγκαστούν να κλείσουν. Για εμάς πάνω από τέσσερις εφημερίδες θα αναγκαστούν να κλείσουν μέσα στο 2011!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...