"Αιματηρός" προεκλογικός αγώνας της Ακροδεξιάς για το Δήμο Βιέννης

ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΧΑΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΒΙΕΝΝΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!
Την προ μηνών πρόβλεψη του Σοσιαλδημοκράτη δημάρχου και τοπικού κυβερνήτη του ομόσπονδου κρατιδίου της Βιέννης Μίχαελ Χόιπλ ότι ο προεκλογικός αγώνας που θα διεξάγει η αυστριακή Ακροδεξιά για τις προγραμματισμένες για τις 10 Οκτωβρίου, τοπικές και δημοτικές εκλογές στη Βιέννη, θα είναι "φρικτός", έρχονται να επιβεβαιώσουν από χθες οι ακροδεξιές γιγαντοαφίσες από άκρου σε άκρο της αυστριακής πρωτεύουσας.

"Περισσότερο θάρρος για το βιεννέζικο αίμα μας", είναι το κεντρικό σύνθημα, με υπότιτλο "Το πολύ ξένο δεν κάνει καλό σε κανένα", που αναγράφεται στις αφίσες, οι οποίες "κοσμούνται" με την φωτογραφία του αρχηγού του ακροδεξιού και εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων και κεντρικού του υποψηφίου Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.

Το όλο σκηνικό συνοδεύεται από την παρότρυνση "Γι αυτό Ναί στον Χ.Κ. Στράχε", για την υπερψήφιση αυτής της σκληρότερης εκδοχής της Ακροδεξιάς απ' ότι ο προκάτοχός του στην αρχηγία της, ο Γιεργκ Χάιντερ, για τον οποίο γίνονται μαζικές αποκαλύψεις τις τελευταίες εβδομάδες ως προς μυστικούς του λογαριασμούς και "μαύρα χρήματα", διαλύοντας τους ακροδεξιούς μύθους περί καθαρότητας και τιμιότητας των στελεχών του κόμματός της.

Οι αφίσες, για τις οποίες η αυστριακή συντηρητική και έγκυρη εφημερίδα "Ντι Πρέσε" γράφει σήμερα πως δεν πρόκειται για κάποια σατυρική παραποίηση, αλλά για την πραγματικότητα, προκαλούν σάλο, με το κυβερνών στην Αυστρία Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα και το Κόμμα των Πρασίνων της αντιπολίτευσης, να καταγγέλλουν το περιεχόμενό τους ως "φρασεολογία των ναζιστών".

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας των Ελευθέρων, αρμόδιος για τις αφίσες, δεν βλέπει λόγο για τις διαμαρτυρίες, θεωρώντας, όπως τονίζει, πως το "βιεννέζικο αίμα" αποτελούσε πάντα συνώνυμο της βιεννέζικης παράδοσης, ενώ ο ίδιος επιβεβαιώνει πως στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του θα βρίσκεται η συζήτηση του θέματος της μετανάστευσης.

Αυτού του είδους τον προεκλογικό αγώνα ο αρχηγός τους Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε έχει ανοίξει εδώ και πανω από ένα χρόνο με τη διεκδίκηση για το πρόσωπό του, του αξιώματος του τοπικού κυβερνήτη και δημάρχου, προαναγγέλοντας μια μακρά και σκληρή προεκλογική περίοδο, κάτι που η μεγαλύτερης κυκλοφορίας, λαϊκίστικη, αυστριακή εφημερίδα "Κρόνεν Τσάιτουνγκ" είχε περιγράψει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Ανοιξε η σφαγή για τη Βιέννη".
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 
Η προσπάθεια μια πόλης να διατηρήσει τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της γίνεται αιτία να κατηγορούνται οι πολίτες της ως ρατσιστές και νεοναζί. Οι προσπάθειες εξήγησης του φαινομένου δεν είναι τόσο απλές όσο μας τις παρουσιάζουν. Οι μετανάστες αλλοιώνουν έναν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που είναι ενεργός ΑΚΟΜΑ δεν μιλάμε τώρα για Ελλάδα που μείναμε στον 5ο αιώνα του Περικλή και μετά Τουρκοκρατία και απόγονοι γιουσουφάκια . Η Αυστρία δίνει εδώ και χρόνια ελπίδα στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και φυσικά εμείς στεκόμαστε στο πλευρό όσων των υπερασπίζονται από τις ορδές των ΒΑΡΒΑΡΩΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...