«Καθαρό» γκολ για Αμέλια

«Καθαρό» γκολ για Αμέλια
Ο Μάρκο Αμέλια δέχτηκε γκολ από τον Γκοβού αλλά ο διαιτητής δεν το μέτρησε. Πάντως, ο τερματοφύλακας της Μίλαν παραδέχτηκε πως το τέρμα του Γάλλου μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού ήταν κανονικό.

Ο πορτιέρο των «ροσονέρι» θα ήθελε να δει και την φάση σε ριπλέι: «Μάλλον ήταν κανονικό το τέρμα που πέτυχαν, αλλά θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος για τον αγώνα που δώσαμε. Ήταν ένα όμορφο και διασκεδαστικό παιχνίδι, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είχα πολλή δουλειά, όμως ο Αμπιάτι ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός ότι βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του ματς σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση. Είναι καλό που έπαιξα με πολλούς και διαφορετικούς αμυντικούς, επειδή μου δόθηκε η δυνατότητα να τους γνωρίσω καλύτερα. Επιπλέον, ο προπονητής μπορεί με αυτό τον τρόπο να κάνει την αξιολόγησή του».
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...