Ένοχος ο Παναγιώτης Τόκος


Ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, με 3ετή αναστολή, επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό παραγωγό Παναγιώτη Τόκο, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ενός 17χρονου.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο Τόκος μετέβη το περασμένο Σάββατο σε γήπεδο ποδοσφαίρου της Αν. Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φωτογραφίσει ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου, στην οποία συμμετείχε ο ανήλικος.

Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της αξιόποινης πράξης του 50χρονου παραγωγού περιέγραψε ενώπιον των δικαστών αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές για το συμβάν.

«Χάιδευε τα γεννητικά όργανα και τα οπίσθια του παιδιού και φιλούσε τον λαιμό του». Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Τόκος, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι ήταν «λάθος της στιγμής».

Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, που τον έκρινε ένοχο για τις πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, ο 50χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...