ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η κόκκινη Τρομοκρατία στην Ιταλία νικήθηκε όχι μόνο κατασταλτικά αλλά και Ιδεολογικά γιατί η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ βγήκε μπροστά και φυσικά είχε ΟΛΑ τα επιχειρήματα και το ΘΑΡΡΟΣ που λείπει από τους αστούς για να αποτρέψει τους κόκκινους δολοφόνους.Ο Εθνικισμός δεν αφήνει περιθώριο σε θρασύδειλα παράσιτα που ληστεύουν και σκοτώνουν για να ζήσουν καλύτερα.
Επειδή προσπαθείται στο διαδίκτυο μια ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ της Κόκκινης Ιταλικής Τρομοκρατίας που εξαρθρώθηκε από Κυβερνήσεις στις οποίες μετείχαν και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ να τονίσουμε ότι ακόμα και η Ιταλική Μαφία είχε περισσότερη ΗΘΙΚΗ από τους πρωτεργάτες αλλά και τους εκτελεστές οι περισσότεροι των οποίων ήταν διαπλεκόμενοι με αλλότρια προς την Ιταλία οικονομικά συμφέροντα. Έχουν βγει πάμπολα βιβλία για την Κόκκινη Ιταλική Τρομοκρατία αλλά φαίνεται ότι οι σύντροφοί τους στην Ελλάδα προσπαθούν να διατηρήσουν τον ΜΥΘΟ των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ . Ο κόσμος στην Ιταλία ξύπνησε εδώ και πολλά χρόνια. Στην Ελλάδα τώρα αρχίζει να ξυπνάει για αυτό και η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι πολύ χρήσιμη στους Εξουσιαστές!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...