ΘΕΛΕΙ Α....... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΕΝ

O Ρομπέν των Δασών (αγγλ. Robin Hood) είναι ο αρχετυπικός Άγγλος λαϊκός ήρωας: ένας αβρός κι ευσεβής παράνομος της μεσαιωνικής εποχής, ο οποίος είναι διάσημος από σύγχρονες εκδοχές του θρύλου για το γεγονός ότι έκλεβε τους πλούσιους και μοίραζε τα χρήματα στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία. Αυτός κι οι ακόλουθοί του συνήθως συσχετίζονται με το Δάσος του Σέργουντ στο Νότιγχαμ.
Το να είσαι Ρομπέν σήμερα ενοχλεί κάποιους πάρα πολύ. Ενοχλεί γιατί μάλλον σε θέλουν φιλήσυχο και κατά βάση υποχείριό τους. Τι με έπιασε τώρα θα μου πείτε με τον Άγγλο ήρωα (αφού ως γνωστόν τους Άγγλους δεν τους πάω γενικότερα) μα βλέπω στις μέρες μας να θεωρήσε τουλάχιστον μαλάκας εάν υποστηρίζεις τους φτωχούς και τους αδυνάτους. Βλέπεις μάθανε ότι μπορούμε να ισοπεδώνουμε τον οποιοδήποτε αρκεί να μην είναι εργοδότης μας!!!
Όποιος μας πληρώνει γίνεται αυτομάτος καλός ενώ δεν μας κάθεται καλά όποιος ανεβαίνει και είναι έστω χειρότερός μας. Λες και υπάρχει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ σε αυτό το Κράτος που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ. Λες και όλοι αξιοκρατικά βρίσκονται στις θέσεις τους. Καμιά ανάγκη δεν σας έχω και μπορείται άνετα και χωρίς να με νοιάζει καθόλου να επισκεφθείτε όποια άλλη σελίδα εσείς θέλετε. Όμως εδώ θα κάνουμε διάλογο γιατί για εμάς όποιος θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από όλους τους άλλους είναι τουλάχιστον υποκριτής. Το να υπερασπίζεσαι λοιπόν κάποιον έστω και εάν χάσεις ακόμα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δεν σε κάνει μ@λ@κ@ αλλά διαφορετικό και σίγουρα ο Ρομπέν των Δασών ήταν διαφορετικός κλέφτης από όσους έχουμε εμείς συνηθήσει. Έκλεβε αλλά μοίραζε και στους φτωχούς είχε ένα διαφορετικό λόγο για να κάνει μια ληστεία. Όχι βέβαια ότι ήταν Άγιος είχε και αυτός τις δικές του αδυναμίες όπως όλοι μας. Όμως μεγαλύτερη ΑΔΥΝΑΜΙΑ είναι να συμφωνείς μόνο για να πετύχεις τον ευτελή σκοπό σου. Και εμείς εδώ δεν έχουμε ευτελείς σκοπούς δεν νοιαζόμαστε για κάτι παροδικό και γρήγορο είμαστε αργοί εκεί που πρέπει και γρήγοροι μόνο στο να αντιμετωπίζουμε τις κατηγορίες και την χλεύη όσων δεν μας σέβονται. Και εμείς γνωρίζουμε ότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζετε και από όσο οι περισσότεροι ξέρετε έχουμε κάνει αγώνα για να προστατέψουμε την διαφορετικότητά μας. Και φυσικά να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ και όλους εσάς που εκεί ΕΞΩ δέχεστε Ρατσιστικές συμπεριφορές από όσους δεν ΤΙΜΟΥΝ ούτε ΑΙΜΑ ούτε ΦΥΛΗ αλλά ούτε και το ανθρώπινο είδος. Έτσι απλά γιατί λατρεύουμε το ΩΡΑΙΟ , χαιρόμαστε να το έχουμε δίπλα μας αλλά δεν ανεχόμαστε να γίνουμε μάζα., όχλος που να ισοπεδώνει τα πάντα , να βρίζει τους αδύνατους και να κάνει τα γλυκά μάτια και όχι μόνο στους ΙΣΧΥΡΟΥΣ. Αυτά και μακάρι να καταλάβατε ότι εμείς ΕΔΩ έχουμε ΠΟΛΕΜΟ και δεν μας τρομάζουν ούτε οι οικονομικά ισχυροί ούτε οι δολοφόνοι μπροστινοί τους. Και φυσικά δεν μας ΤΡΟΜΑΖΕΙ ένα Κράτος που δεν έχει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στον πολίτη του. Γιατί απλά δεν θα ζητήσουμε από τους διεφθαρμένους να μας προστατέψουν. Και για να είμαστε ειλικρινείς τους έχουμε ικανούς μόνο για να μας φιμώσουν. Αυτά προς το παρόν για τους Ρομπέν των Χαζών γιατί πλεόν και αυτοί δικαιούται να έχουν την υποστήριξή τους. Άλλωστε ποιος κρίνει την εξυπνάδα κάποιου; Και κάτι τελευταίο καταλαβαίνουμε τις διαφορές αλλά όχι και να νομίζουν ότι μπορούν να μας κοροϊδεύουν και μπροστά μας!!!!!!!!!!!!!
ΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...