Αιματηρό συμβάν στη Γλυφάδα


«Ήθελαν να τον σκοτώσουν». Αυτό είπαν φίλοι και συγγενείς ενός 19χρονου αγοριού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού αργά το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου προς ξημερώματα Κυριακής,  στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο 19χρονος νεαρός βρισκόταν με άλλο ένα άτομο σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, όταν μια ομάδα δέκα αγνώστων τούς επιτέθηκε απρόκλητα, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να δεχθεί δύο πολύ άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και στο μάτι με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αγόρι έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του, ενώ εν συνεχεία διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να αναλάβουν το περιστατικό. Τελικά, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου.

Μετά από δέκα ώρες δύσκολης χειρουργικής επέμβασης στο κρανίο, ο νεαρός αποσωληνώθηκε σήμερα και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, διευθυντής χειρουργικής του Ιατρικού Αθηνών και γιατρός της οικογένειας του παιδιού, δήλωσε στη zougla.gr «το παιδί ευτυχώς είναι καλά, επικοινωνεί με το περιβάλλον του. Δυστυχώς, το μάτι του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο». «Αν το αιχμηρό αντικείμενο είχε βρεθεί δύο χιλιοστά πιο μέσα στο κρανίο του, τότε θα ήταν νεκρό, είναι πολύ τυχερό» συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...