ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς στις απέραντες εκτάσεις της πρώην «πατρίδας όλων των εργαζομένων» (ΕΣΣΔ), θα βρει κι από ένα… πτώμα.

Αυτή η μακάβρια διαπίστωση, έστω και καθ’ υπερβολήν, κυκλοφορεί τα τελευταία 20 χρόνια μεταξύ των Ρώσσων κ.α. κατοίκων του (πρώην) «παραδείσου» και έχει μεγάλη βάση. Πραγματικά, σε όποιο έργο κατασκευάζεται που απαιτεί ανασκαφή, ανακαλύπτονται μακάβρια ευρήματα. Το πιο πρόσφατο; Προ ολίγων ημερών, ομάδα αρχαιολόγων που έκανε ανασκαφές στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης, ανακάλυψε τον ομαδικό τάφο 80 ατόμων.

Τα άτομα αυτά, όπως προέκυψε από την εξέταση των οστών, είχαν δολοφονηθεί με τον γνωστό μπολσεβίκικο τρόπο (μια σφαίρα στο σβέρκο), όχι επί σταλινισμού, αλλά την περίοδο 1917-1918, επί παντοδυναμίας των γνωστών εξολοθρευτών Λένιν, Τρότσκι κ.λπ.

Το σύνολο των θυμάτων του μπολσεβικισμού, είναι περίπου 20 εκατομμύρια (μόνο στην πρώην ΕΣΣΔ), αλλά κανένας από τους δολοφόνους δεν έχει λογοδοτήσει για τα αποτρόπαια εγκλήματά του. Ούτε βεβαίως η ιδεολογία του κομμουνισμού έχει χαρακτηριστεί εγκληματική, το αντίθετο, θεωρείται «ανθρωπιστική»! Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, εφόσον ο κομμουνισμός υπήρξε γέννημα της ίδιας σιωνιστικής μήτρας με τον κυρίαρχο σήμερα φιλελευθερισμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...