ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Βόμβα» Κυργιάκου!
Με ένα μήνυμα μερικών αράδων ο Σωτήρης Κυργιάκος έριξε τη «βόμβα» της ημέρας μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην Άϊντραχτ, ήρθε και η απόφαση του Κυργιάκου να ταράξει τα νερά. Ο διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ γνωστοποίησε ότι το κεφάλαιο Εθνική έκλεισε για τον ίδιο, τονίζοντας:

«Η Εθνική ομάδα υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της καριέρας μου. Εδώ κλείνω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική με πολλές διακρίσεις γιατί πραγματικά το αξίζει».

Αγνωστοι είναι μέχρι στιγμής οι λόγοι της απόφασης του και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να γίνει γνωστό ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στην καριέρα του στην Εθνική. Οπως και να έχει αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Εθνική ομάδα που ξεκινάει την προσπάθεια της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2012, στις αρχές Σεπτεμβρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...