ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ

 ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Σαν σήμερα θα μαζεύονταν τα άτομα που θα συμμετείχαν στην ομάδα της εφημερίδας που ετοίμαζε ο Σωκράτης Γκιόλιας. Τώρα ο καθένας θα παραμείνει να περιμένει την επόμενη φορά που κάποιος θα θελήσει να κάνει μια διαφορετική εφημερίδα. Μια εφημερίδα που θα στηρίζεται στους αναγνώστες της , και θα μπορεί να συντηρηθεί από αυτούς.
Το όραμα -για μια εφημερίδα των δημοσιογράφων που βέβαια έχει γίνει μόδα αφότου νεόκοποι δημοσιογράφοι και κατά βάση διαπλεκόμενοι ανοίγουν δικές τους εφημερίδες -του Σωκράτη δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί από τον ίδιο. Οι σφαίρες έκοψαν το νήμα της ασκητικής ζωής του και οι συκοφαντίες ενορχηστρωμένες από επιχειρηματίες προσπαθούν να αμαυρώσουν την δημοσιογραφική του πορεία. Τα λάθη ενός δημοσιογράφου με 19ετή πορεία στον χώρο προσπαθούν να τα κάνουν λαμογιές όπως τις δικές τους. Όμως δεν πείθουν όσους τον γνώριζαν. Για τους άλλους βρήκαν και ένα κακέκτυπο του troktiko να μπαίνουν και να κάνουν την "επανάστασή" τους!!! Βλέπετε ο Σωκράτης έγραφε όσα τα ΜΜΕ (όχι όλα) αρνούνται να σας αποκαλύψουν. Υπάρχουν και άλλοι bloggers που βγάζουν τέτοιες αποκαλύψεις αλλά το troktiko είχε πετύχει και αυτό ενοχλούσε. Φαντάζεστε μια εφημερίδα με πρωτοσέλιδο την φωτογραφία ενός επιχειρηματία και τον επικεφαλή του ΣΔΟΕ στα μπουζούκια; Φαντάζεστε πρωτοσέλιδα να δείτε πρώην Υπουργό με ανώτατο Δικαστικό στέλεχος να πίνουν αμέριμνοι τα ποτά τους; Φαντάζεστε να διαβάζατε μια λίστα με ονόματα ανθρώπων που ασπάζονται την Μασονία; Ότι και να λέτε στην Ελλάδα ο τύπος δεν είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όπως π.χ στην Ιταλία. Εάν έχετε ταξιδέψει στο γειτονικό κράτος θα γνωρίζετε ότι ο τύπος εκεί κάνει ακόμα καλύτερα από εδώ την δουλειά του. Φταίμε και εμείς για αυτό και μάλιστα ως αναγνώστες δεν επιβραβεύουμε αυτούς που κινδυνεύουν για εμάς. Αλλά δεν πειράζει Σωκράτη κάποιοι τρελοί θα συνεχίσουν το ξεγύμνωμα και η κόκκινη τρομοκρατία θα χρειαστεί και πάλι να παρέμβει για να κλείσει τα στόματα όσων έμαθαν να ζουν και να σκέφτονται διαφορετικά!!!!
Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...