Είπε το... ΝΑΙ ο Ουρτάδο!

Είπε το... ΝΑΙ ο Ουρτάδο!
Ο Κύριος Πρόεδρος γράφει ότι ο Ουρτάδο είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ στον Ολυμπιακό κι έρχεται στην Αθήνα ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι σκάει βόμβα και για το μπάσκετ των ερυθρολεύκων!
Κύριε πρόεδρε.Ήταν μια είδηση που την είχαμε υποσχεθεί για χθες το βράδυ, όμως, ήρθε με μια μέρα καθυστέρηση: Ο Ουρτάδο είπε πριν από μερικές ώρες το πολυπόθητο «ναι» και είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού!

Αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για τα περαιτέρω (ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές). Μάλιστα, ο ίδιος, πριν από λίγο, στο προσωπικό του σάιτ δημοσιοποίησε την απόφασή του, έτσι για να μας τη… σπάσει και να χάσουμε και το αποκλειστικό.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας ακόμη ακριβός παίκτης, ο κ. Μαρινάκης δεν χάλασε ούτε αυτό το χατίρι του Βαλβέρδε και ολοκλήρωσε με τον πιο θεαματικό τρόπο, με έναν πραγματικό θρίαμβο, τον κύκλο των μεταγραφών του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, φρέσκια σε όλα, με πολλούς νέους παίκτες-ονόματα, με μεγάλο προπονητή, με νέο χαρακτήρα, με νέες προοπτικές, οι οποίες «βλέπουν» πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της αναγέννησης, ακολουθεί, όμως, ο δεύτερος, ο πιο δύσκολος. Γιατί όλοι αυτοί οι παίκτες και οι προπονητές τους, πρέπει να αποδείξουν μέσα στα γήπεδα, αυτό που κουβαλάνε στις πλάτες τους, το μεγάλο όνομα, δηλαδή.
Με σεβασμό

Υ.Γ.1: Αυτό με τον Μπλάνκο βλέπω σας άρεσε και το συνεχίσατε όλοι.

Υ.Γ.2: Σκάει βόμβα και στο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...