Ομολογία Θ. Κοκλα για πάρτι στο Κολωνάκι με δημόσιο Χρήμα.

Αναδημοσίευση από: σίβυλλα
Εκτεθειμένη μπροστά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, βρέθηκε η Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Θεοδώρα Κόκλα ύστερα από την ερώτηση της «Φωνής» για το τι έχει να πει για το δημοσίευμα μας και την σπατάλη δημοσίου χρήματος σε γνωστή καφετέρια – μπαρ του Κολωνακίου,
όπου στελέχη της Περιφέρειας διασκέδαζαν μέχρι αργά το βράδυ πίνοντας και τρώγοντας και εν τέλει χρεώνοντας το αντίτιμο στην Υπηρεσία, δηλαδή στις πλάτες του ελληνικού λαού.
==========
Σχόλιο: Τι λέτε κυρία Κοκλα Σοβαρά. Η αντίληψη ότι τα 210 ευρώ ή 35 ευρώ δημόσιο χρήμα δεν χουν ψυχή είναι απολύτως εσφαλμένη και σηκώνει παρατήσεις οικιοθελείς ή όχι.  Εδώ μιλάμε για ομολογία.
Τι πάει να πει κύριε Πεταλωτή ότι  υπάρχει και ελεγκτικό;  Αυτά σας έμαθαν; Κάνουμε το Πάρτι  και αν μας πιάσει το ελεγκτικό βλεπουμε;  Η κυρία ομολόγησε και είστε υπουργος  της Κυβερνησης.   Οι δείκτες σας περί πολιτικής ευθύνης είναι πολύ χαμηλά μου φαίνεται.
Δεσμευόμαστε και ελπίζουμε   να αναρτήσουμε τυχών διάψευση εαν μας  κοινοποιηθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...