«Ήρθα λόγω Βαλβέρδε!»

«Ήρθα λόγω Βαλβέρδε!»
O Ντάβιντ Φουστέρ αφίχθη σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. O Ισπανός παίκτης στις δηλώσεις του διευκρίνισε πως συμφώνησε να έρθει στο μεγάλο λιμάνι λόγω του Ερνέστο Βαλβέρδε!  
Ο ΚΟΡΙΟΣ Θα είναι πολλοί παίκτες πλέον στον Ολυμπιακό που θα παίζουν και για τον προπονητή...
Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ τόνισε: «Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα εδώ. Γνωρίζω πολλά για τον Ολυμπιακό. Είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο γνωστή στην Ισπανία».

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που είπε το... ναι στον πειραϊκό σύλλογο απάντησε: «Ήρθα καθαρά λόγω Ερνέστο Βαλβέρδε. Επειδή με πίστευε και με πιστεύει πολύ. Γι' αυτό πήρα την απόφαση να φύγω από την Βιγιαρεάλ και να έρθω στον Ολυμπιακό. Γενικά νιώθω πολύ άνετα. Θεωρώ πως για μένα ήταν η πιο σωστή επιλογή».

Για την θέση που αγωνίζεται τόνισε πως «μπορώ να παίξει πολύ καλά ως μεσοεπιθετικός αλλά παίζω και στην κορυφή. Δεν έχω πρόβλημα ν' αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης».

Αναφορικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει μείνει εκτός Ευρώπης σχολίασε ότι «δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν παίζουμε Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους δύο τίτλους στην Ελλάδα» ενώ σχετικά με το πόσα γκολ θα βάλει απάντησε ότι «δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα δούμε στο γήπεδο. Αυτό που ξέρω είναι ότι φεύγω από την Ισπανία αισθανόμενος τη φυσιολογική νοσταλγία, όμως είμαι και χαρούμενος που θα παίξω σε τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός». Ο Φουστέρ πρόκειται να μεταβεί στην συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το νέο του 3ετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...