ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;

Το ταμείο αλληλεγγύης για το πάγωμα των στεγαστικών δανείων όσων πολιτών δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους ενεργοποίησε η ιταλική κυβέρνηση.

Πρόκειται για "κουμπαρά" 20 εκατ. ευρώ, μέσω του οποίου το Δημόσιο θα πληρώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να επιτευχθεί η προσωρινή διακοπή της καταβολής του δανείου. Τα δάνεια όσων υπαχθούν στο πρόγραμμα θα παγώσουν για διάστημα που δεν θα ξεπερνά τους 18 μήνες.

Το ταμείο αφορά σε πολίτες που το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 30.000 ευρώ, το στεγαστικό τους δάνειο δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ και αντιμετωπίζουν εξακριβωμένες οικονομικές δυσκολίες, όπως απώλεια της θέσης εργασίας, αύξηση του κυμαινόμενου επιτοκίου ανώτερη του 20%, ιατρικά έξοδα που σε σύνολο δώδεκα μηνών να ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ ή θάνατος ή βαριά ασθένεια μέλους του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

Το ταμείο αλληλεγγύης αποτελεί σχέδιο της κεντροαριστερής κυβέρνησης Πρόντι, η εφαρμογή του οποίου είχε αναβληθεί, λόγω ανεπαρκούς οικονομικής κάλυψης.
http://prezatv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...