Βαλβέρδε: Το ρόστερ είναι πλήρες κύριε Μαρινάκη

ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΓΑΥΡΟΙ 
Αρνητικός στο ενδεχόμενο για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε επικοινωνία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την Δευτέρα.
Το βράδυ της Τρίτης (20:00) πέφτει η αυλαία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Βάσκος τεχνικός ξεκαθάρισε στο αφεντικό του Ολυμπιακού πως "είμαστε πλήρεις", "και εμείς μαζί σου", ήταν η αντίδραση του εφοπλιστή. "Θεωρώ ότι το ρόστερ είναι πλήρες. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ανάγκη για να κάνουμε κι άλλη μεταγραφή. Αν δούμε ότι στην πορεία χρειάζεται να ενισχυθούμε σε κάποια θέση θα το κάνουμε τον Ιανουάριο", ανέφερε ο Βαλβέρδε στον Μαρινάκη.

Έτσι, οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τον Ολυμπιακό και μέχρι το βράδυ (20:00) της Τρίτης, οπότε εκπνέει και τυπικά η μεταγραφική περίοδος, δεν αναμένεται κάποια κίνηση. Πάντως, στην Αγγλία υπήρξε έντονη φημολογία για τελειωμένη μεταγραφή συμφωνία του Νταμιέν Πλεσίς από την Λίβερπουλ, ωστόσο στις "ερυθρόλευκες" τάξεις διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα. Μετά την άρνηση του Βαλβέρδε για νέα μεταγραφή, γίνεται αντιληπτό πως δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα.

Η συζήτηση των δύο ανδρών φέρεται πως δεν τελείωσε στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαρινάκης εξέφρασε εκ νέου την εμπιστοσυνή του στον Ισπανό τεχνικό.

"Μια ήττα δεν αλλάζει τίποτα. Είμαστε όλοι μαζί σου και προχωράμε όπως έχουμε σχεδιάσει", ήταν το νέο μήνυμα στήριξης του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...