Θερμά λόγια του Λάτσιου για την Τατιάνα..

Ο Αιμίλιος Λιάτσος δεν έχει κρύψει ποτέ τη συμπάθειά του για την Τατιάνα! Τώρα, λοιπόν, που εκείνη πάει στο Star, λογικό είναι να νοιώθει πολύ καλά. Θεωρεί τη μεταγραφή της το πιό σημαντικό τηλεοπτικό νέο του καλοκαιριού. Και, βέβαια, έχει δίκιο. Οπως έχει δίκιο που ευχαριστεί τον Αντέννα για το γεγονός ότι την άφησε... να φύγει.

Ο Αντέννα έχει ειδικότητα στο να διώχνει όλα τα δημιουργήματά του. Προφανώς η οικογένεια Κυριακού δεν αντιλαμβάνεται ότι τα τηλεοπτικά πρόσωπα που χτίζει είναι όλη η.. περιουσία του. Γι' αυτό και έχει οδηγηθεί σε παρακμή.

Διαβάστε τί είπε ο Αιμίλιος Λιάτσος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που η Τατιάνα ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Είναι το πιο σημαντικό νέο της καλοκαιρινής περιόδου. Ευχαριστούμε πολύ τον ΑΝΤ1 που μας την έφερε στην αγκαλιά μας. Η Τατιάνα θα ενισχύσει πάρα πολύ την απογευματινή ζώνη του καναλιού μας".
veto300

1 σχόλιο:

Mpetty είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Λιάτσο ότι η μεταγραφή της Τατιάνας αποτελεί το μεγαλύτερο νέο του φετινού καλοκαιριού. Εννοείται οτι θα ενισχύσει τον σταθμό και δη την απογευματινή ζώνη. Ετσι κι αλλιως η γυναικα έχει αστρο. Τώρα ότι και να λεμε τσαμπα τα λέμε και εμείς και μερικοί που είναι κακοηθεις. Απέναντί της όλοι θα πουνε αντίο ζωή στα νούμερα της τηλεθέασης.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...