Ανάληψη ευθύνης


H αναρχική ομάδα «Εμπρηστές για την κλιμάκωση των επαναστατικών διεργασιών», ανέλαβε με ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη στη zougla.gr την ευθύνη για τον πυρπολισμό σε όχημα του δήμου Θεσσαλονίκης που έγινε στις 8 Αυγούστου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Παραθέτουμε το κείμενο ανάληψης ευθύνης χωρίς αλλαγές ή παρεμβάσεις:


«Το καλοκαίρι, μαζί με τον υδράργυρο φτάνει και η αηδία μας στα ύψη.
Αηδία για τους αστούς και την κουλτόυρα τους, με τις διακοπές τους, τα τζιπ τους και τα σκάφη τους.
Μπάσταρδοι έχουμε δώσει όρκο να σας κάνουμε την άνετη ζωή σκέτη κόλαση. Να σας επιστρέψουμε στα μούτρα την όση βαρβαρότητα μοιράζεται διαχρονικά.

Αηδία για το ξοφλημένο κομμάτι των απανταχού εργαζομένων.
Μισθωτοί σκλάβοι κλαίτε φέτος γιατί έφτασε καλοκαίρι και δεν έχετε μία λες και του χρόνου θα είναι καλύτερα. Ενω είστε σκλάβοι κοιτάτε μόνο την τσέπη σας, τομάρια, και όλος ο αγώνας σας περικλείεται γύρω απ'αυτό. Γι'αυτό σας απεχθανόμαστε.

Αηδία για το φοιτηταριάτο.

Φεύγετε νωρίς νωρίς να πάτε να δείτε μαμά και μπαμπά εκεί που το αλληλογλύψιμο και η υποκρισία πάνε σύννεφο. Κάθε σπιτικό και ένα έκτρωμα κάθε οικογένεια και μία φυλακή. Εσείς είστε το μέλλον; εσείς που όταν επιστρέφετε τον Σεπτέμβριο στις σχολές σας κοντράρεστε για το ποιά είναι το πιο in νησία και για το ποιός έκναε το πιο τέλειο μαύρισμα. Στην καλύτερη είστε ένα τσόυρμο απο άβουλα ανθρωπάκια και στην χειρότερ τα καλο-εκπαιδευμένα σκυλιά του συστήματος.

Και μιά κριτική για τους "αγωνιστές" των σεζόν.

Έχετε κάνει το καλοκαίρι συνώνυμο της αδράνειας είτε γιατί συμμετέχετε και σεις στα παραθαλάσσια πανηγυράκια του, είτε γιατί καταλαμβάνεστε απ'τον ζόφο της πόλης και περιμένετε καρτερικά την επιστροφή των κανίβαλων και της ..κανονικότητας για να πάρετε μπρος.

Για μας ο αντι-εξουσιαστικός πόλεμος είναι το α και το ω. Την ζωή έξω απ'αυτόν την γευτήκαμε μας άφησε ανικανοποίητους και την απορίψαμε. Πλεόν προσαρμόζουμε στα μέτρα μας και τις πιο "αντίξοες" συνθήκες, τις χρησιμοποιόυμε με μοναδικό τρόπο και δεν αφήνουμε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο. Τα ξημερώματα της Κυριακής 8/8 δώσαμε το επαναστατικό παρών μας καίγοντας όχημα του δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ανάληψης στα ανατολικά της πόλης.

Δίνουμε χαιρετισμούς φωτιάς σε όλες τις εμπρηστικές ομάδες και σ'όλα τα εξεγερμένα αλάνια που μετατρέπουν την νύχτα σε μέρα με τους άπειρους εμπρησμούς τους στις μητροπόλεις όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός αυτών. Απ΄το Βερολίνο μέχρι το Μεξικό, και απ'το Μπουένος Αϊρες μέχρι το Βελγιο όλο και πιό συχνά μαθαίνουμε νέα για καρβουνιασμένα μπατσικά, σεκιουριτάδικα, διπλωματικά, εταιρικά βαν και πολυτελή τζιπ. Για βόμβες σε τράπεζες και υπουργεία αλλά και για υπέροχα ένοπλα χτυπήματα. Η τελευταία δράση της σέχτας επναστατων ειδικά μας δίνει έμπνευση για την συνέχιση του αγώνα.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Εμπρηστές για την κλιμάκωση των επαναστατικών διεργασιών»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτοι δεν ειναι νορμαλ ατομα τα βαζουν με ολο τον κοσμο,ειναι ψυχοπαθεις ασχετα αν ειναι και βαλτοι να τα κανουν αυτα,αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα,το πολυ το κυριε ελλεησον το βαριεται και ο παπας...

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...