Σταματά η παραγωγή της Alfa Romeo Spider;


Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Spider έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους, αποσπώντας θετικά σχόλια από μεγάλη μερίδα του Τύπου αλλά και των ανθρώπων που ασχολούνται με την αυτοκίνηση. Η σχεδίασή της είναι εντυπωσιακή και είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος να πει ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν αρέσει…


Παρ’ όλα αυτά, η ζήτηση του ιταλικού μοντέλου δεν ήταν η αναμενόμενη και, όπως φημολογείται, η παραγωγή της βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστό ότι σταματά η παραγωγή και της GT και, όπως όλα δείχνουν, θα διατηρηθούν στις αντιπροσωπείες της Alfa Romeo μόνο τα μοντέλα με υψηλές πωλήσεις.

Η Alfa Romeo Spider διατίθεται στην ελληνική αγορά με την έκδοση των 1.742 κ.εκ., η οποία αποδίδει 200 ίππους, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στους επιβάτες.

Όπως συνέβη σε αρκετές χώρες, έτσι και στην Ελλάδα η ζήτηση ήταν μικρή, και επομένως δεν συνέφερε, όπως φαίνεται, την παραγωγή ενός τόσο ακριβού μοντέλου.

Δείτε το video με την Alfa Romeo Spider:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

πόσο άσχετος είσαι με τα αυτοκίνητα ελπίζω να γνωρίζεις τουλάχιστον ότι η alfa romeo είναι Ιταλική

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...