61 χρόνια από τις νικηφόρες επιχειρήσεις του Εθνικού Στρατού στις κορυφές του Γράμμου και του Βίτσι

Εξηνταένα χρόνια αμετανόητης μπολσεβίκικης προπαγάνδας, στην μοναδική περίπτωση που η ιστορία γράφεται (και παραχαράσσεται) από τους ηττημένους. Εξηνταένα χρόνια προδοσίας των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών από την δεξιά παράταξη, που ξεπούλησε τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, για το άλλο «όνειρο», το καπιταλιστικό.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Αυγούστου θα παραμένει ξεχωριστό. Ξεχωριστό για όλους αυτούς που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους και ταυτίζονται με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα. Αμετανόητα Εθνικιστές, αμετανόητα αντικομμουνιστές, αμετανόητα αντικαπιταλιστές! Η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καλεί στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των θυμάτων του Εθνικού Στρατού, την Κυριακή 29 Αυγούστου, στις 10:00 π.μ. στο Μνημείο Πεσόντων στο Βίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...