15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ 
Σημαντικά ευρήματα από τους υπολογιστές του Σωκράτη Γκιόλια έχουν συλλέξει οι Άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα αυτά θα διαβιβαστούν τις επόμενες μέρες στο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που χειρίζεται την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι έχουν αρκετά στοιχεία για την υπόθεση αφού και οι φωτό με τα όπλα της ΣΕΧΤΑ; "μίλησε" έδωσε σημαντικές πληροφορίες.
Τις επόμενες μέρες θα παρελάσουν από την Αντιτρομοκρατική και άλλα πρόσωπα που με τις καταθέσεις τους θα βοηθήσουν στην σύλληψη των δραστών. Περίεργο φαίνεται στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πως "σίγησαν" όσοι τις πρώτες μέρες έγραφαν πρωτοσέλιδα εναντίον των "εκβιαστών" του troktikou ενώ παράλληλα εξετάζουν τους λόγους που οι άλλοι διαχειριστές αποφάσισαν να κλείσουν το συγκεκριμένο blog. Καμιά επίσημη αρχή δεν επιβεβαιώνει καταγγελίες για εκβιασμό από το blog troktiko ενώ χαρακτηρίζουν χωρίς στοιχεία τις φήμες για φουσκωμένους τραπεζικούς  λογαριασμούς του θύματος. Το ρεπορτάζ της real news που μίλαγε για προκήρυξη-δηλητήριο (και επειδή η εφημερίδα είναι συμφερόντων Κουρή) σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα δημοσιογραφικά γραφεία. Είναι ενδεικτικό ότι 15 μέρες μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο για τα θέματα που ετοίμαζε το troktiko δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα και αυτό για να μην γνωρίζουν οι καταγγελόμενοι ότι υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής. Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ μπαίνουν και όλες οι εκρεμείς διακστικές διαμάχες του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...