ΠΑΟ-Τζένοα 1-0 (ΗΜΙΧ)

ΠΑΟ-Τζένοα 1-0 (ΗΜΙΧ)
Πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος απόψε για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Τζένοα (20:30- CONN-X) και το gazzetta.gr είναι στο ΟΑΚΑ για να σας βάλει στο κλίμα.




8' Σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Γκοβού κάνει την προβολή αλλά ο Καρβάλιο μπλοκάρει.

17' Ατυχία για τον Παναθηναϊκό με τον Τζιμπρίλ Σισέ να ζητά αλλαγή λόγω τραυματισμού.

21' Η πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς. Ο Λούκα Τόνι μετά από μπαλιά του Παλάσιο βρέθηκε απέναντι από τον Τζόρβα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να διώχνει εξαιρετικά σε κόρνερ.

26' Η Τζένοα έφυγε στον αιφνιδιασμό με τον Τζόρβα να διώχνει πάλι το σουτ του Βελόσο.

28' Ο Λέτο από αριστερά προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος από αριστερά, με τους Ιταλούς να διώχνουν σε κόρνερ.

30' Ο Κατσουράνης έπιασε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

35' Ο Λέτο κερδίζει πέναλτι με τον Μιλανέτο να τον ανατρέπει.

36' ΓΚΟΛΛΛΛΛ!!! Ο Καραγκούνης ευστοχεί και κάνει το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

41' Ο αγωνιστικός χώρος είναι τόσο άθλιος σε σημείο ο Κατσουράνης να πέφτει σε μία λακούβα, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

44' Ο Σκούλι πιάνει την κεφαλιά με τον Τζόρβα να μπλοκάρει.

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

PRE GAME

-O Παύλος Γιανακόπουλος δήλωσε: «Προπάντων, ηρεμία ησυχία και να κερδίσει ο καλύτερος. Οι στόχοι κάθε χρόνο είναι ίδιοι αλλά... ρωτήστε και τους υπεύθυνους».

20:30: Περίπου 25.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

20:10: Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ κάνει το... ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Κωνσνταντόπουλος παίρνει θέση στα επίσημα του σταδίου.
Μετά τις περσινές επιτυχίες, ο Παναθηναϊκός θέλουμε να συνεχίσει και φέτος τις διακρίσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Έχουμε μια εξαίρετη ομάδα, ποιοτική, ο προπονητής και οι συνεργάτες του κάνουν άριστη δουλειά. Ο κόσμος περιμένει πολλά και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φιλάθλων που ενωμένοι στηρίζουν την αγωνιστική αισιοδοξία του Παναθηναϊκού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

20:05:
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με τους: Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σισέ, Λέτο, Γκοβού. Η Τζένοα με τους: Καρβάλιο, Ρανόκια, Μορέτι, Μιλανέτο, Νταινέλι, Ραφίνια, Παλάσιο, Τόνι, Σκούλι, Μέστο, Βελόζο.

19:55: Σειρά της Τζένοα να βγει για προθέρμανση.

19:45:
Ο Παναθηναϊκός βγαίνει για ζέσταμα.

19:36:
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βγαίνει για ζέσταμα μέσα σε θερμό χειροκρότημα από τους περίπου 3.000 «πράσινους» που είναι αυτή την ώρα στην Καλογρέζα.

19:34:
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δίνει το παρών στα επίσημα.

19:32:
Η οικογένεια του Τζιμπρίλ Σισέ με... αρχηγό την γυναίκα του, Τζουντ και συνοδευόμενη από τα παιδιά τους φτάνει στο στάδιο.

19:26:
Πρόβα αγωνιστική για το πρωτάθλημα αλλά και πρόβα εξωαγωνιστική για το Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή αναμέτρηση, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τσεκάρουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

19:25:
Κάρλος Φρέϊτας και Ντάνι Φερνάντεζ  τα λένε στην σέντρα του γηπέδου. Μαζί τους δύο μέλη της αποστολής των Γενοβέζων.

19:07: Περίπου δέκα φίλαθλοι της Τζένοα δίνουν το παρών στο πλευρό της ιταλικής ομάδας, καθώς φιλοξενούνται στην Θύρα 18!

19:05
: Η Τζένοα φτάνει στο ΟΑΚΑ και λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κάνουν τον καθιερωμένο περίπατο στον αγωνιστικό χώρο.

19:00: Ήδη οι πρώτοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν πάρει τις θέσεις τους από αρκετά νωρίς. Τα πρώτα πανό είναι από Αργυρούπολη, Αθήνα, Ζωγράφου, Cocneys, Βικτώρια, Ανθούσα και Μεσόγεια.

18:55:
Συνοδεία αστυνομικής δύναμης ο Παναθηναϊκός φτάνει στο ΟΑΚΑ. Περίπου είκοσι φίλοι των νταμπλούχων την ώρα που έψαχναν την θύρα τους, πλησίασαν την αποστολή και είδαν από κοντά τα ινδάλματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...