Κόμμα-τος Sanziana (video)

Vote for Sanzianna! | Πηγή: Reuters
http://www.exedrasports.gr/generalnews/article/?aid=71243&cid=125
Μια διαφορετική νότα δίνει στο πολιτικό σκηνικό της Ρουμανίας, η ίδρυση ενός νέου κόμματος, από τον… κόμματο που ακούει στο όνομα Sanziana Buruiana. Το γνωστό μοντέλο της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε την δημιουργία μιας πολιτικής παράταξης που ακούει στο όνομα «Όμορφοι Άνθρωποι».

Οσο για το πρόγραμμα του κινήματος…. η Sanziana εξήγγειλε πως αν έρθει στην εξουσία θα φορολογεί τους παχύσαρκους πολίτες με συντελεστή 10 ευρώ το κιλό πάνω από το κανονικό βάρος. Επίσης θέλει να βάλει πρόστιμο 100 ευρώ για την απιστία μεταξύ ζευγαριών . Δεν διευκρίνισε όμως αν τα 100 ευρώ θα είναι για κάθε περιστατικό απιστίας ή εφ’ άπαξ. Πιστεύει όμως ότι αυτό το πρόστιμο θα μπορούσε να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της Ρουμανίας. Τέλος σκοπεύει να κλείσει στην «στενή» όσους λένε ανέκδοτα για ξανθιές.

Το μόνο που μπορούμε να της ευχηθούμε είναι να έχει καλή τύχη στις επόμενες εκλογές, σίγουρα πάντως αν ζούσαμε στην Ρουμανία θα σκεφτόμασταν σοβαρά να της ρίξουμε… την ψήφο μας.

Πάρτε μια γεύση από Sanziana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...