ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Οι δολοφόνοι της ΣΕΧΤΑ βρίζουν δημοσιογράφους στην προκήρυξή τους αλλά σε αυτούς την στέλνουν για να δημοσιευθεί. Εάν λέω εγώ η προκήρυξή τους πήγαινε στο καλάθι των αχρήστων και δεν είχαν φωνή τι θα έκαναν; Βέβαια κανένας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ούτε ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ δεν στηρίζει τις φασιστικές μεθόδους τους.
Να τι γράφουν τα ΝΕΑ

Προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», με την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του Σωκρ. Γκιόλια, έλαβαν τα ΝΕΑ. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.
Οι συντάκτες του κειμένου , το οποίο παρέλαβαν τα ΝΕΑ μετά από τηλεφώνημα αγνώστου , επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στον Σωκρ. Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών , όπως οι κ.κ Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος , Ν. Χατζηνικολάου , Γ. Κουρής , Δ. Κοντομηνάς. Παράλληλα, εκτοξεύουν απειλές κατά αστυνομικών , εισαγγελέων , σωφρονιστικών υπαλλήλων , διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.
 πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!

ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΚΙΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...