Ιδού το απαράδεκτο video με πορνογραφικά μηνύματα - ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO και θα καταλάβετε

 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ VIDEO



Σάλο θα προκαλέσει(και ήδη έχει ξεκινήσει από γονείς) το video με στοιχεία πορνογραφικού υλικού από το video clip της Βebe Lilly, η οποία μας έρχεται από την Γαλλία και την έχουμε γνωρίσει μέσα από το ALTER.Όπως θα δείτε και στο video (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ και θα καταλάβετε)οι σκηνές που έχουν μπει μεταφέρουν μηνύματα παιδικής πορνογραφίας!

Για όσους απλά θεωρήσετε ότι είναι υπερβολικό σκεφθείτε αν οι σκηνές αυτές θα είχαν τίποτα να δώσουν στα παιδιά όπως και οι στίχοι. Τι να καταλάβουν και τι νόημα έχει τέτοιο υλικό για παιδάκια προσχολικής ηλικίας; Σκεφθείτε τι άκουγαν τα παιδιά(Αχ κουνελάκι) και δείτε μετά αυτό!

Ο Παππούς που κλείνει το μάτι στο βρέφος (έτσι κάνουν οι παππούδες μέσα από web camera;),
Οι γκομενίτσες με τα ...τουρλωτά στήθη που το μωρό της κάνει στην άκρη και αυτές τσαντίζονται επειδή δεν ...παίζουν εκείνες με τον Παππού! Οι γκομενίτσες που παίρνουν πόζα με τα μπούτια έξω, λες και τα παιδάκια πρέπει να ξέρουν σε αυτή την ηλικία τέτοια πράγματα.

Τα σαφή υπονοούμενα με τα τηλεφωνικά ραντεβού, τα μυνήματα και άλλα που θα δείτε και μας φαίνονται απλά αλλά περνάνε στο υποσυνείδητο των παιδιών!

Είναι ξεκάθαρο ότι το ΕΣΡ πρέπει να παρέμβει και το κανάλι ALTER να βγάλει από τον προγραμματισμό του το απαράδεκτο video αφού θεωρούμε ότι δεν έγινε εν γνώση του. Όμως τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία.Ο ρόλος μας μέσα από τα blogs είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο και τους φορείς και από εκεί και πέρα ο καθένας ας λάβει τα μέτρα του. Αν θεωρούν ότι οι γονείς έχουν άδικο τότε ας κάνουν ότι νομίζουν. Όμως όλα έχουν ένα όριο. Από την βαρκούλα του ψαρά που άκουγαν τα παιδάκια πήγαμε στα μπούτια, την web camera, το chat, τον Παππού και τα άλλα;

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...