"TON ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 'ΕΡΙΞΕ'" ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Η 54ΧΡΟΝΗ


Φακέλους ανεξιχνίαστων υποθέσεων που αφορούν εξαπατήσεις κυρίως ηλικιωμένων και άλλα αδικήματα αναμένεται να αρχίσουν να ανοίγουν από αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Ασφάλειας Πάτρας σε συνεργασία με συναδέλφους τους από άλλες υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας μετά την πολύωρη απολογία της 54χρονης από τη βόρειο Ήπειρο που κατηγορείται για το θάνατο 42χρονου επιχειρηματία...



Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η 54χρονη από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα έδωσε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν σημαντικές πληροφορίες για το «βιογραφικό» της. Και πρόσθεταν πως τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν θα αξιολογηθούν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων.
Η ίδια πάντως υποστήριξε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πως οδηγήθηκε στην δολοφονία του 42χρονου - η σορός του οποίου είχε βρεθεί «χτισμένη» στο πάτωμα ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοφτό Αχαΐας - καθώς αισθάνθηκε πως την «έριξε» μετά από συμφωνία οικονομικού περιεχομένου που είχαν κάνει. Μάλιστα φέρεται υποστήριξε πως το έγκλημα διαπράχθηκε από κοινού με πρώην σύντροφο της που δεν βρίσκεται στη ζωή.
Ακόμη από την έως τώρα έρευνα δεν προκύπτει άμεση ή έμμεση σχέση στην υπόθεση δυο ατόμων που θεωρήθηκαν ύποπτα, ενός 38χρονου βορειοηπειρώτη ο οποίος εξετάστηκε στην Ασφάλεια Πάτρας και ενός 51χρονου έλληνα.
Η 54χρονη αναμένεται το απόγευμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, καθώς σε βάρος της εκκρεμούν 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες, κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένων και ενδεχομένως αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.
Επίσης, σημειώνεται, πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εξέταση του ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 42χρονου και ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του με τη μέθοδο DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...