Nαυάγησε... η επιστροφή!

Η αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από το ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και άλλους μετόχους... έσβησε τις ελάχιστες ελπίδες επιστροφής! «Είχαμε διάσταση απόψεων» τόνισε ο πρώην πρόεδρος καθώς δεν έγιναν δεκτές οι προτάσεις του για Κόντη και Κανελλόπο

Μάλιστα βγαίνοντας από τον σπίτι του Γιώργου Νίκα τόνισε «Είχαμε μια επικοδομητική συζήτηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους άλλους μετόχους, αλλά δυστυχώς είχαμε διάσταση απόψεων και θα πρέπει αύριο (σ.σ Τετάρτη) να ορίσουμε τον νέο πρόεδρο»!
Για την θέση αυτή έπεσε εκ νέου επί τάπητος το όνομα του Γιώργου Νίκα ο οποίος πάντως και πάλι δεν είναι... θερμός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με το αδιέξοδο να είναι και πάλι ορατό! Πλέον όλα τα βλέμματα σχετικά με το ζήτημα του προέδρου στρέφονται στα γραφεία της ΠΑΕ όπου το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει το νέο Δ.Σ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ήδη να ετοιμάζεται εκ νέου να βρεθεί εκεί.

Η συνάντηση

Το ραντεβού των μετόχων ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα  και παρόντες εκτός από τον Γιάννης Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα ήταν επίσης οι  Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς, Αδαμάντιος Πολέμης, Μιχάλης Ζολώτας και Παναγιώτης Δάβαρης.

Γύρω στις 10 παρά δέκα αποχώρησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά και οι υπόλοιποι μέτοχοι χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Άλλωστε η ατάκα του Νικόλα Πατέρα ήταν αρκετή για να κατανοήσει κανείς το... ναυάγιο της συνάντησης όσο αφορά την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό.

Οι διαφωνίες και... ο Κόντης

Οι διαφωνίες είχαν να κάνουν κυρίως με τους συνεργάτες. Ο Πατέρας ζήτησε «ελευθερία» κινήσεων κάτι που δεν του το εξασφάλιζε η ήδη διαμορφωμένη κατάσταση από τον Τζίγκερ. Για παράδειγμα στο θέμα του τεχνικού διευθυντή ο πρώην πρόεδρος δεν ήθελε ούτε να ακούει για τον Φρέιτας και ο Βαρδινογιάννης για τον Αντωνίου.

Ο Πατέρας έριξε το όνομα του Γιάννη Κόντη (με τον οποίο βεβαίως δεν έχει υπάρξει και ούτε θα υπάρξει καμία επαφή) αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Ούτε και στου αντιπροέδρου εκεί όπου ο Πατέρας είχε αντιρρήσεις για τον Γόντικα, πρότεινε τον Θανάση Κανελλόπουλο, αλλά ούτε εκεί είχαμε συμφωνία...

Τα ξαναλένε

Πρόεδρος πάντως να βγει αύριο σχεδόν αποκλείεται. Για το λόγο αυτό οι μέτοχοι συμφώνησαν να τα ξαναπούν την επόμενη Δευτέρα και... βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...