Παραμυθένιος γάμος στη Χαβάη για Megan Fox;


Τα νέα για τα εκατομμύρια αρένες θαυμαστές της Megan Fox, δεν είναι καλά . Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως , σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η μελαχρινή καλλονή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Brian Austin Green, σε μια μικρή και σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο «Four Seasons», στη Χαβάη ....


Λιγότεροι από 10 ήταν οι παρευρισκόμενοι στον γάμο και το ζευγάρι πήρε όλες τις προφυλάξεις, για να μη διαρρεύσει το νέο.

Η Megan Fox είχε γνωρίσει τον Brian στα γυρίσματα της ταινίας «Hope & Faith» το 2004 και έκτοτε είναι μαζί.

Είναι ο πρώτος γάμος και για τους δύο, αν και ο Brian έχει έναν 8χρονο γιο από την επίσης ηθοποιό Vanessa Marcil.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της τελευταίας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί και έχει τον τίτλο: «Jonah Hex», η ηθοποιός μίλησε για το επικείμενο χαρμόσυνο γεγονός σε συνεργάτες της.

Η ίδια δήλωσε πως ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ο συμπρωταγωνιστής της Josh Brolin και ο σκηνοθέτης της ταινίας Jimmy Hayward την παρότρυναν σε αυτό το βήμα λέγοντας της χαρακτηριστικά πως δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή από τον Brian.

Η 24χρονη star ανέφερε πως δεν την πειράζει καθόλου να μιλάει δημοσίως για τα αισθήματα της για τον 36χρονο σύντροφό της, καθώς πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να αναφέρει στον κόσμο ότι έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί σε έναν άνθρωπο.

http://www.cosmo.gr/Celebrities/279175.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...