Η Χριστίνα Κολέτσα με νέο look



Η σχέση της Χριστίνας Κολέτσα με τον Γιώργο Μελισσανίδη κράτησε έξι μήνες και, σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον ο έρωτάς τους ήταν παθιασμένος.

«Όλοι πιστεύαμε ότι θα κρατήσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Και αυτήν τη φορά είναι προφανές ότι δεν υπάρχει επιστροφή» δήλωσαν άτομα που τους γνωρίζουν καλά.



Η Χριστίνα είναι πλέον μόνη της και είναι μια χαρά. Ο έρωτάς της με τον Γιώργο έχει λήξει εδώ και 20 ημέρες. Κοιτάει μπροστά και γι' αυτό ήθελε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Τι πιο αποτελεσματικό, λοιπόν, από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών. «Αποφάσισε με τη βοήθεια extensions να αποκτήσει πολύ μακριά μαλλιά και τα έβαψε σε μαύρο χρώμα, κάτι που δεν είχε δοκιμάσει μέχρι τώρα» λέει άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

«Το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μεγάλη σημασία στη φόρμα της και είναι πια ένα κορίτσι που γυμνάζεται καθημερινά και ομολογουμένως διαθέτει άψογες αναλογίες» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Η Χριστίνα την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε σε παραλία της Αττικής, κολύμπησε για αρκετή ώρα και χάρηκε τον ήλιο.

ΠΗΓΗ: OK!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...