Η Lady Gaga θα κάνει συναυλίες με πτώματα!

Φαίνεται πως τα live show της Lady Gaga θα σοκάρουν ακόμα πιο πολύ... Τι σκαρφίστηκε η ίδια και η ομάδα της πάλι, για να κάνει ακόμα πιο θεαματικές τις εμφανίσεις της στη σκηνή; Λοιπόν, η εκκεντρική τραγουδίστρια σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πτώματα στις επόμενες συναυλίες της! Κυριολεκτικά μιλάμε!

Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι τραγουδίστριες εντυπωσίαζαν το κοινό τους μόνο με τις φωνητικές τους ικανότητες. Σήμερα πλεόν, το show στη σκηνή μετράει το ίδιο με την ερμηνεία, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της βιομηχανίας να στίβουν το κεφάλι τους για πρωτότυπες ιδέες. Μετά τα ιδιόρρυθμα κοστούμια που σκοπό έχουν να προκαλούν, η ομάδα της Lady Gaga σκέφτηκε τώρα να αξιοποιήσει... και τους νεκρούς.

Η Gaga έκλεισε συνεργασία με τον επιστήμονα ........

Gunther Von Hagens, ο οποίος είναι διάσημος ανά τον κόσμο για τις εκθέσεις του Bodies (που έχει φιλοξενηθεί και στην Ελλάδα), για τη νέα της περιοδεία. Η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη με τη δουλειά και τη ζωή του Gunther και ανυπομονεί να συμπεριλάβει κάποια από τα εκθέματά του -δηλαδή πτώματα- στις επόμενες εμφανίσεις της.

Όσοι θα σπεύδουν στα live, θα πρέπει να έχουν και γερό στομάχι για να 'απολαύσουν' το θέαμα...
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...