ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ DVD ΚΑΙ CD Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Μετά την espresso Κύπρου , την ΣΦΗΝΑ , κλείνει και το περιοδικό free του Ομίλου Πέτρου Κυριακίδη στενού συνεργάτη και φίλου του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Μάλιστα πληροφορούμαστε από το αξιόπιστο blog troktiko ότι ο όμιλος ετοιμάζεται να κόψει και τις προσφορές με cd και dvd στις εκδόσεις που του έχουν απομείνει.
Ο όμιλος διαθέτει την Espresso και την Ημερησία. Ρίσκο αφού εάν δεν γίνει μείωση στην τιμή πολύ δύσκολα ο κόσμος θα αγόραζε μια εφημερίδα για να διαβάσει αρθρογράφους που στην πορεία των χρόνων έχουν απαξιωθεί εξαιτίας των κειμένων τους. Π.χ ποιος οικονομικός συντάκτης είχε προβλέψει και έγραψε ότι έρχεται το ΔΝΤ πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 ; Όσοι θεωρείται ότι δεν ήξεραν τα χάλια της οικονομίας μας κάνετε λάθος ήξεραν αλλά..........Όσο για την εφημερίδα espresso που επί Βαρδινογιάννη είχε φτάσει να πουλάει και 60000 φύλλα την ημέρα τώρα με το ζόρι πουλάει 15000-18000 φύλλα και φυσικά της λείπουν μια σειρά συντάκτες που με τα κείμενά τους την είχαν κάνει την πρώτη κουτσομπολίστικη και όχι μόνο φυλλάδα στην Ελλάδα. Άλλες εποχές θα πείτε μπα θα διαφωνήσουμε και τώρα μια φθηνή καθημερινή εφημερίδα μπορεί να πουλήσει πάνω από 50000 φύλλα αρκεί να προασαρμοστεί με τις ανάγκες και τα θέλω του αναγνωστικού κοινού........... Εάν υπάρχει θα πείτε; Ρωτείστε πόσα έντυπα βγαίνουν και θα καταλάβετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...