Ολοι προβλέπουν deal αλλά...


Το απογευματάκι θα έχει γίνει γνωστό αν μετά από 17 χρόνια, κατά τα οποία ο Σωκράτης Κόκκαλης εγκαθίδρυσε "κόκκινη αυτοκρατορία" στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός θα αλλάξει χέρια και θα περάσει στην κατοχή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη...




Οι πληροφορίες συγκλείνουν στο ότι τελικά θα γίνει το μεγαλύτερο deal στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι ήδη έχει διαρρεύσει πως άνθρωποι όπως ο Γιώργος Λούβαρης και ο Σωκράτης Κομηνάκης ετοιμάζονται να κατηφορίσουν στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, αλλά επειδή ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι απρόβλεπτος και δεν θα δώσει ένα "μαγαζί" που έστησε ο ίδιος αν δεν ικανοποιηθεί, μάλλον είναι προτιμότερο να περιμένουμε το σημερινό ραντεβού για να δούμε τι θα βγάλει...

Το προηγούμενο 24ωρο, πάντως, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να απουσιάζει στο Λονδίνο, ακόμα και άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ άφηναν να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει σίγουρα στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, κάποιες άλλες πηγές προέβλεπαν ότι τελικά δεν θα υπάρξει συμφωνία, καθώς τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη τους χωρίζει μια διαφορά 25 εκ. ευρώ, που ουσιαστικά είναι τα χρήματα που θέλει να πάρει ο ίδιος ο νυν πρόεδρος για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο, αλλά αυτό που έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης ήταν οι "σχεδιαζόμενες αλλαγές" (Λούβαρης, Κομηνάκης κ.α.), που η αλήθεια είναι ότι διέρρευσαν με αρκετά "επίσημο" τρόπο...

Ο Σωκράτης Κόκκαλης εξάλλου φέρεται να έχει δεχθεί πιέσεις ακόμα κι από το οικογενειακό του περιβάλλον για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και γιατί έχουν περάσει τα χρόνια (71 στα 72 είναι ο πρόεδρος), αλλά και επειδή οι εποχές που έρχονται είναι δύσκολες.

Κι ας μην ξεχνάμε επίσης ότι στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αυτό που είπε ο Κόκκαλης ήταν... "δεν είναι ότι δεν έχω να βάλω άλλα λεφτά, δεν θέλω να βάλω άλλα λεφτά". Ας μην ξεχνάμε, όμως και κάτι άλλο. Ο Κόκκαλης ήταν και παραμένει απρόβλεπτος..

Ανακοινώνει Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς, στο μεταξύ, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και πλέον απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής του. Αυτό αναμένεται να γίνει το πρωί της Παρασκευής, όταν θα έχουν γνωστοποιηθεί και τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τυπικών (συνέπεσε χρονικά με τη λήξη του αγώνα της εθνικής) ο Μιραλάς έκανε στην Πλατεία Αλεξάνδρας τις πρώτες του δηλώσεις: «Εχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θυμάμαι το παιχνίδι κόντρα στο Ολυμπιακό ως παίκτης της Σεντ Ετιέν στην Ελλάδα. Υπήρχε στο γήπεδο θερμή ατμόσφαιρα και θέλω να παίξω μπάλα για τον κόσμο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, ο παίκτης συμφώνησε να πάρει περίπου 800.000 ευρώ. Η γαλλική ομάδα θα πάρει για το δανεισμό του παίκτη περίπου 250.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που θελήσει να αγοράσει ο Ολυμπιακός τον παίκτη θα πρέπει να πληρώσει μια ρήτρα της τάξεως των 2.000.000 ευρώ!


theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...