Νέα μουσική εφημερίδα!!! Μια νέα προσπάθεια



Η μουσική εβδομαδιαία εφημερίδα είναι γεγονός! Και το όνομα αυτής “RECORD”. H νέα αυτή προσπάθεια απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν παθολογικά τη μουσική και κάθε Σάββατο από 26/6 , H “RECORD” θα σας δίνει ραντεβού... στα περίπτερα της χώρας.

Μερικά λόγια για τη “RECORD”

Το ρητό «κάθε αρχή και δύσκολη» δεν ισχύει πάντα. Μπορεί να βρίσκει εφαρμογή στη συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινών καταστάσεων αλλά όταν μιλάμε για μουσική-πόσο μάλον όταν μιλάμε για ροκ μουσική- η αρχή αυτή είναι πιο εύκολη από όσο μπορεί να φανταστεί ο μέσος αναγνώστης.

Το πάθος, το μεράκι και η αγάπη για την καλή ξένη (αλλά και ελληνική μουσική) κάνουν τα πάντα εύκολα. Χωρίς πολλές σκέψεις, χωρίς τεράστιους προβληματισμούς, χωρίς μεγαλεπήβολα πλάνα. Έτσι απλά, χωρίς προλόγους και βαρύγδουπες προαναγγελίες, το “RECORD” είναι κοντά σας.

Το concept απλό και κατανοητό. Μια εφημερίδα αποκλειστικά για τη μουσική. Με έμφαση στο ροκ, με αγάπη στα σκληρά ακούσματα. Συναυλίες, νέες κυκλοφορίες, αφιερώματα.

Με τη δική σας βοήθεια και τις δικές σας παρατηρήσεις, ίσως να τα καταφέρουμε καλύτερα. Αυτό άλλωστε είναι το “RECORD”. Μια μουσική εφημερίδα ανοικτή στην επικοινωνία, ένα έντυπο που θα επιδιώκει να βελτιώνεται κάθε Σάββατο.

Ξεκινάμε λοιπόν με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Τα υπόλοιπα στη πορεία. Στο...χαρτί. Καλές ακροάσεις και καλές αναγνώσεις.

Facebook: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001211617572
Βlog: http://record-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...