Στη Βουλή δημοσιογράφοι και τεχνικοί

Μπροστά από το Κοινοβούλιο, στη Βασιλίσσης Σοφίας, βρίσκεται η πορεία των εργαζομένων στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι απεργούν σήμερα, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν το εισόδημα μισθωτών, δημοσίων υπαλλήλων, συνταξιούχων και ανέργων.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν αρχικά μπροστά από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, στην οδό Ακαδημίας, και από εκεί κατευθύνθηκαν στη Βουλή, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους σε εκπροσώπους των κομμάτων.

Ανάμεσα στα αιτήματα των εργαζομένων στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι η υπογραφή συμβάσεων εργασίας, η παύση των απολύσεων και η κατοχύρωση των θέσεων εργασίας.

To κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό για τα οχήματα, με την κυκλοφορία να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από την απεργία και των εργαζομένων στα Μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...