Οργισμένη αντίδραση Πατέρα!

Οργισμένη αντίδραση Πατέρα! (Photo: Action Images) 
Την αντίδραση του παραιτηθέντα προέδρου του Παναθηναϊκού προκάλεσε η επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αποδέκτη τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Σε αυτή ο κ. Πατέρας χαρακτηρίζει απαράδεκτο τον τόνο της επιστολής και καλεί τους μετόχους να την καταδικάσουν...

Η δήλωση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού:


«Ο τόνος της επιστολής του κ. Βαρδινογιάννη και ο τρόπος που απευθύνεται έτσι σε ανθρώπους που έβαλαν 65 εκατ, ευρω για την ενίσχυση της ομάδας πριν δύο χρόνια, είναι απαράδεκτος και θα πρέπει όλοι να την καταδικάσουν».

«Ανδρέα, δεν είσαι πρόθυμος...»

Σε επιθετικό ύφος η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο μεγαλομέτοχος του "τριφυλλιού", σε νέα επιστολή του προς τον μέτοχο της ΠΑΕ, στέκεται στο γεγονός ότι ο κ. Βγενόπουλος δεν προχώρησε με συγκεκριμένα ποσά έστω και στην κατάθεση μιας αρχικής προσφοράς και δικαιολογεί τη μικρή προθεσμία που του έδωσε λέγοντας πως… «ο χρονικός περιορισμός που έβαλα οφείλεται στην ανάγκη διασφάλισης της σταθερότητας της ομάδας».

«Από την σημερινή του τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι πρόθυμος αγοραστής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, και κατηγορεί τον “Mister MIG” για υπεκφυγές που δεν τον καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή.

Κάνει λόγο για προσπάθεια από τον κ. Βγενόπουλο να θολώσει το τοπίο και χαρακτηρίζει την αποχώρησή του προσχηματική.

«Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε», προσθέτει, χρησιμοποιώντας τρίτο πληθυντικό πρόσωπο, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ.Βγενόπουλος έχει «συνεργάτες». Διαβάστε εδώ την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη. 
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...