Δριμύ κατηγορώ ομογενών και (ΝΕΕΣ) σοβαρότατες επώνυμες καταγγελίες εναντίον του Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη Πέτρου Γαλάτουλα!

ΠΗΓΗ:  http://greekamericannewsagency.blogspot.com/ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Σοβαρότατες καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Γαλάτουλα αυτή την φορά από μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Οι καταγγελίες έγιναν κατά την διάρκεια της δημοφιλούς στους κόλπους της ομογένειας εκπομπής στο τοπικό ομογενειακό ραδιόφωνο Hellas FM ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝ του Ομογενή Κώστα Τερεζή. Συγκεκριμένα το μέλος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Νικόλαος Κωστόπουλος,(μέλος της τ.ο. ΠΑΣΟΚ Brooklyn) κατήγγειλε τον κ. Γαλάτουλα ότι παράνομα και εξωθεσμικά επί χρόνια τώρα κατά την διάρκεια της διετούς θητείας του (2008-2010) και όσο καιρό κατείχε το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης σε προηγούμενες θητείες, είχε μετατρέψει το γραφείο της Ομοσπονδίας αλλά και το κτήριο σε κομματικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας! Ανάλογες εξίσου σοβαρές καταγγελίες έκανε και ο ταμίας του απερχόμενου ΔΣ Παναγιώτης Μιχαλέας ως προς το άτομο του κ. Γαλάτουλα τον οποίο κατήγγειλε για κατάχρηση εξουσίας και συγκερκριμένες παραβιάσεις όχι μόνο του καταστατικού αλλά και οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες! Καταγγελίες όμως έγιναν και από το κοινό εναντίον του κ. Γαλάτουλα. Στν ίδια εκπομπή ο Ομογενής Κώστας Τερεζής λίγο νωρίτερα είχε φιλοξενήσει τις απόψεις του κ. Πέτρου Γαλάτουλα και Ηλία Τσεκερίδη.
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE THN ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας τελεί υπό διοικητική και οικονομική διερεύνηση από τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας για οικονομική κατάχρηση με επώνυμες καταγγελίες που έχει καταθέσει εις βάρος του ο Ομογενής και μέλος της ΝΔ στην Νέα Υόρκη κ.Βασίλειος Μπερζίκης ενώ όπως αποκαλύφθηκε στην προσπάθεια του ο Πέτρος Γαλάτουλας να αποπροσανατολίσει την διοικητική και οικονομική έρευνα που διέταξε ήδη ο αρμόδιος τομεράρχης Παναγιώτης Σκανδαλάκης και Άρης Τσατσούλης πλαστογράφισε επιστολή με την οποία επιχειρούσε να αποδυναμώσει τις επώνυμες εις βάρος του καταγγελίες! Και αυτή η καταγγελία περί πλαστογραφίας επιστολής που απευθύνονταν στο κόμμα έκανε ενυπόγραφα ο Ομογενής και παραιτηθέν μέλος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειος Μπερζίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...