Κερδίζει έδαφος ο Αλεξανδρής

Κερδίζει έδαφος ο Αλεξανδρής
Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία στον Ολυμπιακό για το θέμα του προπονητή αφού ούτε την Τρίτη ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στην ΠΑΕ με τις φήμες να οργιάζουν για τελική επιλογή Αλεξανδρή!

Ενώ οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου των «ερυθρολεύκων» βρίσκονταν από νωρίς στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο ίδιος δεν έδωσε τελικό το παρόν. Παράλληλα, αναπτύχθηκε η φημολογία ότι είχε συνάντηση με τον Αλέκο Αλεξανδρή στα γραφεία της «Ιντρακόμ», κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κόκκαλης έχει πάρει πάνω του το θέμα του προπονητή. Την Τετάρτη (9/6) άλλωστε, σύμφωνα με τα στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού θα πρέπει να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός, ωστόσο «παίζει» και το σενάριο να υπάρξουν εξελίξεις την ερχόμενη Δευτέρα όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του Δ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος εν όψει της νέας σεζόν. Ακούστηκε πάντως, η προετοιμασία της ομάδας ενδέχεται να μην ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα αλλά τη μεθεπόμενη, κάτι όμως που δεν ισχύει.

Πιέσεις για προπονητή

Στο μεταξύ μεταφέρθηκε στα στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού, η επιθυμία της «Θύρας 7» για το θέμα του προπονητή. «Θέλουμε κανονικό προπονητή και όχι μαθητευόμενο». Τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά των Γκρεγκόριο Μανθάνο, Μανόλο Χιμένεθ, ενώ όσο δεν ανακοινώνεται ο νέος τεχνικός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Επιπλέον έγινε μια νέα κουβέντα και για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Στον Ολυμπιακό εκτιμούν πολύ τον Αργεντινό προπονητή και αποτελεί συν γι αυτόν, το γεγονός ότι πλέον γνωρίζει αρκετά καλά την ελληνική πραγματικότητα.


Κιούελ και Γέστε για αριστερά

Δύο πολύ γνωστά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν τσεκάρει στον Ολυμπιακό για την κάλυψη της αριστερής πτέρυγας. Πρόκειται για τον Αυστραλό Χάρι Κιούελ και τον Ισπανό Φραντσίσκο Γέστε. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του μιας και είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο δεύτερος που παρακολουθείται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ο Βάσκος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε και αυτός ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μάλιστα, ο 30χρονος άσος, είχε προταθεί από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ κατά την διάρκεια της θητείας του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...